Dør

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
NelsonHahaTransp.gif

Denne artikkelen omhandler Dør, men det er kanskje ikke det du leter etter? Ikke fortvil! Ikkepedia har flere alternativer for døden.

Dør er denne innrettningen som brukes for å kunne går fra ett rom til ett annet, uten å måtte hoppe inn vinduet. Dører ble oppfunnet i 1765 av Johan Sebastian Bach da han var lei av å klatre inn vinduet på huset sitt for å gå fra kjøkkenet og inn til pianoet sitt. Det har og vert spekkulert i Johan sin heller uheldige omgang med hagle, og at han måtte ha en innrettning til å dekke ett hull i veggen en gang han var uheldig med avtrekkeren.

Her er ett bilde av verdens første dør

Historie[rediger]

Dører har lenge vert sett på som trapper sin erkefiende. Helt siden tidens morgen har dør og trapp vert involvert i en omfattende svertnings kampanje for den andre parten. En dag sier trappene at dører spise testikklene dine, og dørene svarer med at trappene gir deg flis i foten og kraftig tåsvette.

Dette har lenge var eit stort Problem helt frem til Chuck Norris såg seg lei av krangelen og endte det hele med ett Roundhouse kick i midtpartiet til trappene. Siden den gang har dører vert hovedleverandør av en god reise mellom to rom.

Bruksanvisning[rediger]

Det er 5 ting du må huske på før- når- og etter du har gått gjennom en dør.

  1. Gå mot døra med den ene armen din fremover. Dette er viktig siden du blir nødt å åpne døra ved hjelp av dør handtaket.
  2. Legg handa på håndtaket, trekk ned og røsk til deg døra. Dette bør skje raskt, ellers vil dørtrolla ta deg.
  3. Sjekk at alle dørtroll er borte, for så å bevere deg gjennom døra. Dette er det mest kritiske punktet, siden du aldri vet om døra vil holde seg oppe når du har åpnet den.
  4. Når du er trygt gjennom, må du sjekke alle lommer. Dører har opp gjennom tidene fått ett ikke helt ufoortjent rykte for å tømme lommene til den som går gjennom. Den liker også å ta sokkene dine.
  5. Grip tak i den åpne døra og smell den igjen av all din kraft. Slår du den igjen hardt nok vil det kanskje falle ned noen kronestykker og en appelsin fra nøkkelhullet.

Merk. Viss døren er åpen kan steg 2 hoppes over.

I dag[rediger]

Gjennomsnitts alder til en Norsk dør er 50 år, etter dette vil de bli demontert og brukt som redningsflåte på Cruiceskip. Den mest kjente døra er den Deonardo DiCaprio og kjerringa fra "Titanic" fløyt rundt på i slutten av filmen