DDE

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
DDE
DDE.jpg
Opphavsby Namsos
År Aktive Fra år 1959 -
Sjanger Trøndersk sang
Plateselskap(er) tpp(Trønderske Prostituertes Plateselskap)
Medlemmer Bjarne brøndbo, og noen andre


DDE ble startet ca. i 1959. Da var det noen sinnsyke bønder inkludert Udyret Bjarne selv som satt og drakk seg sørpe fulle på årgangssaft. Bjarne som den ledertypen han var, brølte ut Dette her er sensurert i henhold til yngre ikkepediabrukere vi vet ikke om dette var ordrett det han sa, siden vi har det fra en litt usikker kilde. Etter dette har DDE vært et brøle/boyband og praktiserende terroristgruppe på fritida. Arbeidstida bruker de til å spikke atombomber, og lage algebra. Derfor er det svært få igjen av de orginale DDE-medlemmene, siden de fleste har blødd ihjel når de skar seg med kniven, eller tok selvmord med ostehøvel. Det engelske navnet på DDE er "DDE: Devil's Death Ensemble"

Musikk[rediger]

Siden DDE er et band er det også naturlig at de driver med musikk, de synger for det meste på trøndersk, men brøleape forekommer også. DDE har i løpet av sin lange karriere benyttet seg av mange forskjellige innstrumenter, her er de de bruker mest:


For tiden holder de til i Molde , der de bor i en lavo med samene. De jakter for tiden på rein, noe som er et slit forteller Britney Spears som nå har vært og besøkt saue-jakterne. DDE har til nå vært skjult for Norges befolkning fordi Bjarne Brøndbo klarte og slippe en stor fjert som vist nok skulle ha kvalt en tilskuer på deres konsert.

Etter sauejakta, så er bandmedlemmene stadig vekk å se hos Dag Ingebrigtsen, hvor de holder tradisjonsrikt nachspiel med noen snåsabudeier. Der drikkes det heimbrent fra cowboyhatten til Dag Ingebrigtsen. DDE hadde et stort samarbeid med Ingebrigtsen på 90-tallet, DDE var nøkkelen til Dag Ingebrigtsens nachspæll sang, hvor Ingebrigtsen ble betatt av DDE trommis Eskil Brøndbo.

De trønderske dødssyndene[rediger]

Som alle andre ting trøndere ikke klarer seg uten, er også DDE knyttet til en dødssynd. Om en trønder ikke har minst en CD av DDE, vil kona eller sønnen, i noen tilfeller begge to, begynne å høre på opera . Er du en trønder å står 50 meter innenfor den norske operaen, blir du knyttet sammen til en guillotine å før de slipper den sylskarpe guillotine kniven på deg så hodet faller av, spiller de Carmen på boomblaster på full guff, rett foran ørene til den tiltalte.

Ikkepedia presenterer...
Ting trøndere ikke klarer seg uten...

Nietzche.jpg
Bart · DDE · Et bilde tå'n Ivers · RBK · Snus · Skinnvæst · Kvite tænnissåkka · Mokasina · Karsk · Sodd · Hoinn
Hainnhoinn i bainn og spainn i ainner hainna.