Dog Intelligence Agency

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra DIA)
Hopp til navigering Hopp til søk

«Voff voff»

- Norsk DIA-agent om DIA

«Bow wow»

- Britisk DIA-agent om DIA

«Vov?»

- Svensk DIA-agent om DIA

«Vi sku' lagd en sang om detta!»

- Vokalisten i bandet 30 seconds to mars om DIA

DIA, eller Dog Intelligence Agency er navnet på organisasjonen for en verden styrt av hunder. DIA bruker spionhunder i sitt arbeid for å samle opp informasjon om nasjoners svakheter, slik at det er de svakeste landene som faller i hundenes poter først. Tidligere DIA-agenter som gikk ut med informasjonen om arbeidsmåtene til organisasjonen er sporløst forsvunnet, og politiet står på bar bakke i etterforskningen av forsvinningene, da sporhundene nekter å samarbeide i frykt for represalier, eller fordi de antageligvis er involvert i DIA sin operasjon.

Organisasjon[rediger]

DIA ledes av Borris Brutalis og Calle, og består av stort sett alle hunder i verden. De møtes hos hundene som lykkes i å sende ut sine hemmelige meldinger, og griller familien i huset på bestialsk vis.

Motstandere[rediger]

Cats Internationale Agency (CIA) Dette er en gruppe kristne bakgårdskatter som har slått seg sammen for å prøve å oppnå totalt verdensheredømme. Det var før de traff DIA. Nå prøver de å bruke sin sterke tilknytning til Menneskene for å overvinne DIA.


Gay Poodle and Small Dogs Club (GPSDC) En Klubb som har for mål å bli kvitt tisper eller dame hund.

Kjente agenter[rediger]

Ulv Ulv er en kjent DIA-agent som jobber i Bengal. Han er en diger Narniansk fjellulv med enda digrere hoggtenner. Hans hovedoppgave er å holde et øye med den maskerte hjerneskadde pervoen og terroristen Fantomsen. Desverre har han blitt mishandlet flere ganger, men pga. hans Narnianske blod har han holdt ut.

Lady Aurelia Lady Aurelia er en jålete DIA-agent og puddel som opererer i London. Hun er mest kjent for å ha truffet en gutt som hadde en kusine som hadde hørt om en mann som hadde hatt en fetter som hadde sett MacGyver.

Oberst Boffen Oberst Boffen er en gammel grå terrier som opererer i Tyrkia. Hans hovedoppgave er å irritere badegjestene der så det går ut over turismen slik at Tyrkias økonomi blir svekket. Han har jobbet for DIA i 56 år, mer enn noen annen. Derfor er han svært kjent.Det vitenskapelige miljøet har i flere år tvilt på DIA sin eksistens, siden hunder ikke er særlig intelligente, ifølge forskerne selv

Se også[rediger]

Counter-Intelligence AgencyDenne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!