Dagbok

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Dagbøker kommer i mange forskjellige farger og fasonger.

Dagbok er ei bok som kan brukes til å skrive ned tanker man har i ung-og-dum-års-alderen. I den skriver man ofte ned kokende sinne, som betyr at man tømmer en kasserolle med kokende blod over. Det er mange måter å bruke dagboka på og det er den mest vanlige. Man tømmer blodet i dagboka, for å unngå å gjøre det samme over noen andre.

Noe annet som er vanlig, er å smøre den inn med små saltvannsdråper fra øyet. Dagboken pleier som regel å trøste. Den kan sprette opp å gi deg en kjempeklem. Når du da er ferdig med dagens bruk av dagboka, er du i god form igjen etter litt støtte fra Dagboka, som gjrene kan sees på som en pratsom venn.

Mange legger store planer om å skape et storslagent dagbok- forhold på denne tiden. Vanligvis vil dette ende da man oppdager at dagboken ikke er i stand til å kommunisere direkte tilbake. Da vil man brått slutte forholdet og kjøpe en ny dagbok senere, i håp om at den er annerledes. Hvis man skriver noe stygt i den, så finner den en stridskølle som den bruker til å drepe deg.

Opprinnelse[rediger]

Konseptet dagbok stammer helt tilbake til steinalderen, der kjendiser (som feks. Adam og Eva) risset innn alt de gjorde på veggene i ulike huler. Disse hulene kunne folk besøke når som helst, for 4 skjell i måneden (ca. 2000 kr.). Senere kom det familieabonnement (etter stor etterspørsel fra kunder), der det kostet 7 skjell (ca. 3500 kr.) i måneden for opp til 8 familiemedlemmer. Hulene oppnådde stor popularitet over hele verden. Med tiden begynte folk å skrive om livet sitt i sine egne private huler, og etter det har ting utviklet seg til sånn som det er i dag.