Dagbok

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Dagbok er ei bok som kan brukes til å skrive ned tanker man har i ung-og-dum-års-alderen. I den skriver man ofte ned kokende sinne, som betyr at man tømmer en kasserolle med kokende blod over. Det er mange måter å bruke dagboka på og det er den mest vanlige. Man tømmer blodet i dagboa, for å ungå å gjøre det samme over noen andre.

Noe annet som er vanlig, er å smøre den inn med små saltvannsdråper fra øyet. Dagboken pleier som regel å trøste. Den kan sprette opp å gi deg en kjempeklem. Når du da er ferdig med dagens bruk av dagboka, er du i god form igjen etter litt støtte fra Dagboka, som gjrene kan sees på som en pratsom venn.

Mange legger store planer om å skape et storslagent dagbok- forhold på denne tiden. Vanligvis vil dette ende da man oppdager at dagboken ikke er i stand til å kommunisere direkte tilbake. Da vil man brått slutte forholdet og kjøpe en ny dagbok senere, i håp om at den er annerledes. Hvis man skriver noe stygt i den, så finner den en stridskølle som den bruker til å drepe deg.