Danmark

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Den Store Satans Vantro Republik af Danske Afgudsdyrkere
Kjøben
Danskflagg.png
(flagg)
Danish Coat of Arms.jpg
(våpenskjold)
«Lego til folket, duplo til de minste»
Denmark.gif
Hovedsteder Kjøkkenhavn
Største byer Legoland
Innbyggertall 100 (+4,6 mill. om sommeren)
Offisielle språk norsk bare med potet i halsen.
Styreform Revy-monarki-republikk med femkammer-system
Dronning: Johnny "lesbe" Margrethe II
Statsminister:
Selvstendighet Slapp unna Norge 17. mai 1814
Avhengig av Pølser og fatøl
Uavhengig av Russland
Valuta 1 pølser = over 9000 Danske pund
Tidssone På en måte samme som Norge, men det skulle man ikke tro
Nasjonaldag 14. april når Tivoli åpner
Landkode 13g0
Toppnivådomene .lego
Nasjonalsang:
«Vi ska' kløppe neglene i London»

«I Danmark forstaar man mig icce. Jeg ere een Geni, der langt overstige dansk Fatteevne. Deri ligge danskens Svaghed.»

- H.T.C. Andersen om Danmark

«Det er sgu deilig å være norsk i Danmark»

- Ivar Aasen om ferie i Danmark

« gje me får helvede de danskevand! hører i?!»

- Dansk borger om Danmark

«Hallo, Norge!»

- Forvirret rockeband på konsert i Danmark

«Hallo, Sverige!»

- Forvirret rockeband på konsert i Danmark

«Hallo, Finland!»

- Adan Banan Al Kruhmkake på konsert i Danmark

Danmark er en stor øy lokalisert sør for Stavanger. Den er mindre enn Island og større enn Lesotho, men har ikke noe med disse fylkene å gjøre. Den dag i dag har de ingen innbyggere som snakker et noe lunde forståelig språk. Ifølge visse kilder svelgde den første dansken den første franske persons nese (som vi alle veit er oppbygd av en enorm potet). Dette har seinere blitt nedarva i millionsvis.

Språk[rediger]

Dansker har hatt vanskeligheter for å utvikle taleferdigheter. Enkelte logopeder og språkforskere har kommet fram til at dansk sannsynligvis har oppstått som en blanding av riksmål, nederlandsk og tilbakestående. Andre har klassifisert det som en halssykdom, som gjør det umulig å forstå hva pasienten (dansken) sier. En tredje teori er at noen som ville danskene vondt skal ha løpt rundt å smørt peanøttsmør opp i ganene på danskene, mens de lå og sov om natten. Det er godt kjent at det danske ordet "Danskvann" lett kan forvekles med "Vortesvin". Selv om det egentlig bare er et ord for Farris. En fjerde teori er at språket oppsto under middagsbordet en dag i 1654, da pappa satte en potet i halsen. De andre danskene syntes dette var så tøft at de gjorde det samme. Før dette skal trolig alle dansker ha snakket Norsk blandet med italiensk.

Den høyt aktede og super-intelligente nordmannen Albert stein presenterte i sin bok for første gang teorien om at danskenes utelatelse av konsonanter kommer av at de en gang var nordmenn som en dag ikke orket å uttale ordene lenger. De første danskene skal ha vært brødrene Bruse, som etter at de hadde krysset brua for å komme til seters, ble forbannet av en ond Idolf Hatler til å sitte ved et bord og spise belgiske poteter(senere kalt danske kjøtt kaker) i tre år. I løpet av den tiden ble de så feite og late at de ikke lenger orket å snakke ordentlig norsk. Senere giftet disse seg med sjusker fra Norge og flyttet til en liten øy for seg selv.

Det er også blitt sagt at dansk ikke er et språk, men en sykdom i stemmebåndet. Det ble også utviklet en metode av innflyttere for å lettere kunne snakke språket. Denne metoden gikk ut på å svelge en heil potet. Etter dette kunne en lett snakke dansk. Det sies også at dansk ikke er et språk, men en summelyd. Forskere mener at dette kan stemme.

Fakta om Dansker[rediger]

En typisk danske, her representert ved Kong Christian IV. Den mest normale av de danske kongelige.

Dansker bor i Danmark og kan bli opp til 2 meter høye. De blir så høye fordi foreldre røker hasj under svangerskapet og fordi de gjødsler barna sine når de er små slik at de kan vokse. Det ser ikke skjevt på folk slik kinesere gjør. Derimot er alle dansker skjeive. Dette fordi Danmark er en kopi av Norge, kjemisk fritt for fjell og andre bergvekster. Det blåser hele tiden nordavind i Danmark. Ikke bare blåser det nordavind, men det blåser hele tiden kraftig nordavind (74 på skalaen). Dette gjør at fra de er ganske små blir danskene skakke. Dette er nokså rart. De er allerede i barneskolealder betydelig skjevere enn det skjeve tårn i Pizza. I voksen alder er det ikke uvanlig at en eller ei danske heller opp i mot 45 grader. Denne hellingen har også å gjøre med at danskene ofte heller i seg store mengder øl. De trenger sannsynligvis denne ballasten for ikke å tippe helt i vinden. Det kongelige danske aeronautiske selskap har en stående rekord på sønn til Roud Poulvelsen som i voksen alder hadde et ben som var 145 centimeter langt mens det andre var 18. Disse avvik i symmetri er ikke uvanlige, selv om det nevnte eksempel er en rekord.

Mange dansker blir ykke og drikker øl, eller mjød. De fleste dansker bygger også med lego fot å muntre opp landet og pølsene.

Hertugen av Windsor var riktignok en kvart danske, men det hjalp aldri noenting. Selv på sitt mest ambiøse opptreden, drakk han meget, og var alltid i fruentimmerlig selskap. 15 år etter at hans bror døde av overdrevent tobbakkforbruk, feiret han den anlednig med å røyke plenty. For dum til å lære av andres feil, for dum til å dø....altså en danske.

= Store oppdagelser[rediger]

 • Big Bang - nasjonal mat blir øl og heroin
 • 569 f.kr. – En ukjent finner opp pølsa.
 • 1532 – Eskil Mjögne oppfinner boksølet.
 • 1799,5 – At de hadde en STOR potet i halsen.
 • 1912 – Titanic sank, like utenfor Danmark.
 • 1943 – Utrykket Bolle blir allemannskjent som et annet ord for banan.
 • 2000 – Levende legomenn i Legoland.
 • 2002 – Det første motordrevne fartøyet kommer til Danmark.
 • 2005 – Danskene finner den første lorten.
 • 2007-Danmark blir verdens største diktatur og land.
 • 2008 – Ny brygge, med dertil egnet danskebåt.
 • 2011 – Danmark klarer ikke å kvalifisere seg til EM og gir opp all fotball og idrett generelt.
 • 2012 – Første flyplass bygges i Danmark.
 • 2016 - De finner ut at de ikke har fjell. Fra dette tidspunkter setter de seg opp på taket når de vil en tur til topps.
 • 2017 - flere pakistanere enn dansker i landet
 • 2019 - dope seg selv for verdenscupseier over norge i håndball

Bruksområder[rediger]

Danmark blir av mange nordmenn, spesielt på sørlandet, brukt som en slags erstatning for svenskegrensa og Strømstad. Da en ikke kan kjøre til Danmark med bil (uten at sigaretten slukker og spriten blir utvannet), må de ta Danskebåten. Dette er egentlig en fordel, i og med at det er i TaxFree-butikken i båten en får tak i de billigste varene.

Tallsystem[rediger]

 Dansker har et heeeelt fucka tallsystem, de er totalt ræva i å telle og finner ofte opp navn på tall for å virke smarte. Et eksempel på dette er tallet 54623 som danskene ville kalt "to og en halv tre fjærs over null" noe som egentlig ikke ville gått fordi alle andre enn dansker vet at man ikke kan dele på null. Den japansk-danske filosofen Hiroshima Mads Nagasaki sa i et intervju i 1200 f.kr. at han forsket på hvordan tallene endret seg i forhold til hvordan atomene på pluto oppførte seg og hvilken type protoner de inneholdt, vi vet at dette selvfølgelig ikke er riktig og i dag vet vi at Om sommeren stiger det danske tallsystemet mellom 5 eller 3 prosent grader, dette kommer an på luftfuktighet, atmosfærisk trykk, temperatur og tidevann, dette tilsvarer at to av fem danske bar blir født i den 13, 14 og 15 måned, kalt "flaskender" "utlendiar" og "islandar" i respektert rekkefølge, rekkefølgen blir bestemt den 12. flaskender hvert andre år eller som danskene sier " hvært fier undt treææs mil fier år".


De ser stor stolthet i Janteloven. Men Janteloven gjelder bare for utlendinger.

Om sommeren stiger befolkningen ekstremt, først og fremst pga. det er flott å være norsk i danmark, det er flott å være tysk i Danmark, osv.

Danmarks befolkning består av 90% tilbakestående. 1920 ble alle tilbakestående nordmenn sendt til Danmark. Det er derfor de snakker så utydelig i Danmark.

Fatøl lekene 2014[rediger]

Den danske myndigheten bestemte i 1342 at det skulle arrangeres et FL i Kaste-opp byen rett nordfor den danske havet, Duste havet. Lekene kostet tilsammen 1000000000000000000000 pølser noe som er 1 000 000 ganger mere enn budsjettet. Kaste-opp byen ble tildelt denne Fatøl leken i år 1632 av Fatølpresidenten Rata-ta-ta. Åpningseremonien ble avholdt på Ulala Frysepark 1000 mil nordfor arrangørbyen. Danmark ble beste nasjon med 1 pølse, siden ingen holdte styr på pølsetellingene. Norge hadde trolig 5 pølser, men det finnes ingen dokumenter som bekrefter det. Danmark hadde bare en deltaker siden de 500 andre på laget ble spist opp av Kong-pølse.

Nynorsk lekse uke 42 S. 325 1. Å hoppe – hoppar – hoppa – har hoppa Å danse – dansar – dansa – har dansa Å sykle – syklar – sykla – har sykla Å bråke – bråkar – bråka – har bråka Å sparke – sparkar – sparka – har sparka Å vingle – vinglar – vingla – har vingla Å kaste – kastar – kasta – har kasta Å rime – rimar – rima – har rima Å angre – angrar – angra – har angra Å rekne – reknar – rekna – har rekna Å dikte – diktar – dikta – har dikta Å vente – ventar – venta – har venta Å granske – granskar – granska – har granska

2. Å studere – studerer – studerte – har studert Å balansere – balanserer – balanserte – har balansert Å kjenne – kjenner – kjende – har kjent Å reklamere – reklamerer – reklamerte – har reklamert

Se også[rediger]

Gamle og nye land i Europa som det er all grunn til å vite noe om!
Vi skal være venner med noen, og kanskje krige mot andre en gang.
Trueu.jpg
Albanie · Allemagne · Andorre · Angleterre · Arménie · Azerbaïdjan · Autriche · Belgique · Biélorussie · Bosnie-Herzégovine · Bulgarie · Chypre · Crète · Croatie · Danemark · Dingdongsaker · Écosse · Édmarque · Espagne · Estonie · Finlande · France · Géorgie · Gibraltar · Grèce · Groland . Hongrie · Îles Féroé · Irlande · Irlande du Nord · Islande · Italie · Kosovo · Le Monde · Lettonie · Liechtenstein · Lituanie · Luxembourg · République de Macédoine · Malte · Moldavie · Monaco · Monténégro · Norvège · Orcades · Pays-Bas · Pays de Galles · Pologne · Portugal · République tchèque · Roumanie · Royaume-Uni · Russie · Saint-Marin · Serbie · Sicile · Slovaquie · Slovénie · Suède · Sud · Suisse · Tchécoslovaquie · Timor Leste · Turquie · Ukraine · Union Européenne · URSS · Vatican · Yougoslavie · Øya Sodor
Det er altfor få aksenter i norsk språk, som for eksempel accent aigu og accent grave, for ikke å snakke om accent circumflex.