Death Metal

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Musikken er som vinkelslipere i ørene!»

- Pensjonist om Death Metal

«Det er en form for giftig mat, ikke sant?»

- James Bond om Death Metal

«BLAAAAARARAAAARGHH!!!»

- Death Metal vokalist om Death Metal

Def Metal[rediger]

er visstnok en musikksjanger. Den høres ut som en blanding av den Nepalske nasjonalsangen og afrikansk tromme og folkemusikk. Noe som ofte kjennetegner band innenfor denne genren er at de befinner seg på VG-lista, selv om ingen egentlig skjønner hvorfor. Def Metal bråker en del. Det er derimot veldig lett å snekkre sammen en bra metal sang. Ta noen biter metall Og sleng dem inn i noen tomme søppeldunker o.l. Bråket resulterer i en form for sang.

Det sies også at denne Def Metal katerogien ble oppfunnet ved å stemme ned gitaren til strengene hørtes helt døe ut, sånn at man kunne skjule hvis man var dårlig til å spille, eller hvis man spilte feil. Dermed kunne alle slags mennesker delta i disse flotte gruppene.

tilhengere[rediger]

Metal tilhengere er lette å kjenne igjen. -de ser ikke ut. det er menesker som trolig aldri har hatt en hårklipp og dermed har langt flatt og fett gjerne svart hår. de klipper ikke neglene, og dusjer aldri. de har på nagler, ringer, piercing, og noen svarte filler som de tror er kule. de er gjerne likbleke og begge kjønn er glad i sminke. De sitter som oftes "buret inne" i en beksvart kjeller i noen år før de kommer ut i tåke været en time eller to, så går de inn igjen i kjelleren sin.


Akkurat som navnet tilsier, så blir denne musikken spilt av døde musikere, deriblant Kurt Cobain, John Lemon, Michael Jackson og Elvis Presley.

Asbjørn Slettemark Asbjørn Slettemark godtar ikke dette.

Denne artikkelen har vært med på å kaste svart ekkel maling på Asbjørn Slettemark sine ungdomsminner og ødelegge barndommen hans.