Degus

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En degus er et lite, nakent, stripet dyr med 8 bein. 9 kan forekomme hos enkelte individer utsatt for tomatpurrè. Mange tror at degusen oppstod i Bergen men det er ikke sannheten. Nannestad er hjembyen til denne lille rakkeren. Deguser kan ikke holdes inn pga at de tiltrekkes av stekepanner og gule sokker. Forskere mener nå å påstå at deguser kan holdes inne, men da i et helt nakent rom malt med Harry Potter sin sopelime. Rommet må males av macgyver hvis dette skal kunne fungere. Malingen må helst bestå av gamle due anus som er marinert i vaskebjørnkadaver. Dette er en oppskrift macgyver fikk tjøva til seg da han skulle filtrere en skråningsbever i påska 97.


Hvordan den oppstod[rediger]

Som nevnt ovenfor oppstod degusen i Nannestad før jul i 1345. En maler med navn Gunnar Flekk greide å mikse en balje potetmos med stivnet kattepiss. Da han helte mosen ute i skogen mitt på natten skjedde det noe merkelig. Gollum hoppet fram og slo til ham mitt i trynet. Dette gjorde så vondt at Flekk kasta Gollum tilbake til Tusenfryd der han kjørte berg og dalbane. Gollums lyst gjorde at Flekk fikk lyst til å gjøre noe veldig ondt. Han reiste inn til Nannestad, kjøpte en pakke syltøy og litt smøreolje og begynte å male byen. Da han var ferdig plukka han opp en edderkopp og stappa han oppi McGyvers bukse. Det som kom ut var en degus.


Hvordan fanger du den?[rediger]

Når du skal fange en degus er det viktig å passe på at du har regnet ferdig matteleksa di. Etter at du har gjort dette setter du Eli Hagen og Bush i et bur. Pass på å spraye Bush med honnig og fiskeslo, dette er nemlig favorittmaten til deguser. Når degusen dukker opp vil den ta Bush først, grunnen til dette er at den elsker folk som er tomme og ikke har annet enn smurferdrops i hjernen. Eli Hagen vil den gnage litt på tilslutt, som dessert. Deguser orker aldri hele Eli Hagen porsjoner. De tror nemlig at hårspray er Hummlesnurr sitt verk.


[Hva kan du bruke en degus til?][rediger]

Deguser kan ikke brukes til annet enn å skjære brunost. I tillegg er de veldig flinke til dette! Det sies at McGyver lærte å skjære brunost av en degus en gang han var i Nannestad for å operere en død papegøye ut av skulderen sin.