Deiligst.no

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Å ta en titt på deiligst.no er vel nesten det verste tidsfordrivet noen sinne.

Historie og konsept[rediger]

Deiligst.no ble grunnlagt av en kåt tenåringsgutt som ville gi flere kåte tenåringsgutter sjansen til å glane og runke så mye de ville uten at jentene sa noe. De jentene som bruker deiligst.no ville nok uansett ikke brydd seg om gutta glante, for brukerne av fenomenet er som oftest veldig selvopptatte, elsker sin egen kropp og synes at de er deiligst. Derav navnet deiligst.no.

Konseptet er at brukerne skal legge ut så mange halvnakne, eller helt nakne for den saks skyld, bilder av seg selv som mulig! Deretter kan folk gå inn å stemme på hvem de synes er deiligst. de blir kåret dagens deiligste og ukas deiligste. Det er jo selvfølgelig en ære å bli kåret til enten ukas eller dagens deiligste. Dette feirer brukerne vanligvis ved å ta noen ekstra naughty bilder av seg selv, gjerne helt nakne.

Brukere[rediger]

Brukerne av deiligst.no er som oftest desperate jenter/kvinner helt opp i 25 års alderen. Men blir også brukt av enkelte selvgode, anabole-steroider gutter. Målet til brukerne er å få vist fram mest mulig av de nakne kroppene sine på bare ett bilde. Dette får de vanligvis ikke til, så de pleier å legge ut en hel drøss med bilder istedenfor. Det som også er klassisk for deiligst.no brukerne er at de bruker barbie dop. Dette er særlig utbredt blant jentene, som gjerne vil være tynne og oransje(det de kaller brune).

Bildene[rediger]

Bildene på deiligst.no er mange, men intelligensen er det vel heller en mangel på. De fleste som bare hører ordet deiligst.no vil vel umiddelbart tenke tynne jenter, store pupper, trutmunn og frekke kostymer. Og dette stemmer vel forsåvidt! Bildene som blir lagt ut er som oftest temmelig like.

Jenter[rediger]

La oss ta jente-eksempelet først. Jentene har 3 favoritt posisjoner når de gjelder bildene. Enten står de i undertøyet (gjerne G-streng eller nakne) og presser rumpa si mot kameraet. Eller de kjører helfigur bilde med sexy kostyme (gjerne i skinn eller lær) eller minimalt undertøy. Også har vi den klassiske "jeg er uskyldig og derfor står jeg her med puppene mine pressa opp i kameraet og skræver stort med beina som om jeg skal føde" versjonen. Denne skal jeg forklare litt nærmere, siden den er såpass utbredt blant brukerne. Her har vi da jenter som likner veldig på fjortiser. De kliner som oftest hele seg inn med alskens brunkrem og spraytan før de tar bilde. Så løper de bort til undertøysskuffa og fisker fram det mest sexy undertøyet de har (som hverken mor eller far vet at de har). Deretter setter de seg på en krakk og kliner på seg 2 tuber lipgloss og enten tuperer håret sitt så det ser ut som et kråkereir eller setter det opp i to musefletter(eventuelt fletter). Så er det endelig klart for bildet. Det krever nøye presisjon og få til dette riktig! De fleste foretrekekr å starte med å skræve så mye som mulig med beina, når de kjenner at det gjør ordentlig vondt i låra og de ser ut som om de skal føde, holder de posisjonen der. Så lager de en stor, våt av lipgloss, trutmunn og noen skikkelig uskyldige dådyr øyne. Deretter plasserer de en arm unner puppene sine, sånn at de ser enda større ut(de fleste har silikon eller "naturlige" vannmelon pupper som de kaller det selv) enn de er, men hvis du har små pupper så anbefales det og i tillegg til "presse armen" å bruke rundt 8 silikoninlegg i BH`n! Nå er det snart klart for å faktisk bruke kameraet og ta bildet. Jentene passer på at kameraet blir holdt på en sånn måte at alle får med seg skrævet, de store puppene(uten å få med armen naturligvis), de uskyldige dådyr øynene og trutmunnen! Dette krever øvelse, men du kan jo altids få en venn av deg til å ta bildet. Vennen bør helst være en jente som ikke er lesbisk eller en gutt som er homo. Dette er på grunn av at hvis du får en lesbe eller en hetero gutt til å ta bildet av deg, vil de antaglivis bli så kåte av å se på deg at du faktisk vil ende opp gravid eller med vonde opplevelser dagen etter!

Gutter[rediger]

Da har vi kommet til gutte-eksempelet. Gutter har også standar/favoritt posisjoner når det gjelder bilder. De vil helst vise fram bukesbulene sine, armmusklene sine eller hele kroppen sin(hvis de er type anabole-steroider eller sexy muskler typen iallefall). Så gutta kjører som oftest på med disse posisjonene. Hele kroppen, med bar overkropp. De overdriver også gjerne litt og sprayer seg inn med spraytan eller tar solarium. Og bruker babyolje på de glatte brystkassene sine! Ellers er jo arm-varianten meget utbredt. Dette er bildet der hvor guttene tar bilde av en eller begge armene sine for å vise at de har store armmuskler. Armmusklene skal gjerne være for store og unaturlige, med mange synlige blodårer. Disse skal også være oransje av spraytan/solarium, men her tillates det litt hår på nederste delen av armen, for det er jo mandig! den siste versjonen av guttenes standardposisjoner er buksebule bildet. Dette er for å, helt enkelt, vise hvor stor pikk de har. Buksebule-bildene blir gjerne tatt fra siden av, dette vil vise bulenmer tudelig enn et bilde forfra. Guttene som velger denne typen bilde, kjører som oftest stramme boxere(dette brukes i "naturlige" settinger som på soverommet, på stranda, i/ved svømmehallen), badeshorts (brukes som oftest i nærheten eller på en strand) eller det beste, en våt badeshorts(bør ha blitt våt med varmt vann så pikken ikke krymper)! Det som er greia med våt badeshorts er at man automatisk ser ut som en surfer, det er "kult", badeshortsen vil klistre seg inntil kroppen(dette gjelder også pikken) og det er lov til å gå med den i det offentlige. Pluss at ingen egentlig kan si noe på om en gutt går rundt i baris og badeshorts på butikken, det er jo sommer! Det idielle buksebule-bildet blir tatt fra siden, på sommeren, på en strand, med masse jenter rundt deg som kikker på skrittet ditt og slikker seg om munnen, i en våt badeshorts som klistrer seg inntil pikken din. Du bør ha utstyret i orden fra før av selvfølgelig hvis du satser på denne typen bilde, men du kan også jukse det til deg i redigeringsprogrammer som foreksempel photoshop!