Den Første Giggen i Fedrelandet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ivy Bearslaughter og Greven dro selvfølgelig på med Whiskey, som åpningslåt.

Den Første Giggen i Norge tok pusten fra et stappfult Flekken. Ivy Bearslaughter og Greven dro selvfølgelig på med Whiskey, som åpningslåt. Den fikk stemningen til å gå i taket, og hele salen sang med under refrenget. Greven spilte den vakre soloen på sin blanke Stratocaster helt til sangen endte opp i refrenget igjen. Ivy brukte sin velkjente Gibson Explorer, med vaniljefinish og god lukt. Da sangen var over, ba publikum på sine knær om å endelig få høre To bensinstasjonar live i Norge. Men den måtte vente til en anne gang. Dorske menn var nemlig ferdig med konserten.

Men HEI! å Huff da! Der kom plutseleg Hospital.

Men HEI! å Huff da! Der kom plutseleg Hospital. Sangen om den dødssyke mannen, som til slutt dør på sykehuset ditt, i natt.. Det ender med et tostemt vokalparti der Ivy og Grev går til et overjordisk level. Før det hele taes ned igjen, på bakkenivå. Og nå skulle endeleg fansen få høre To bensinstasjonar. Det startet lovende med en voldsom motorlignende lyd fra Ivys forsterker. Ivy Bearslaughter titter forfjamset opp med vernebrillene på nesa. Greve hever djevelhornene mot himlen. Før han starter på den velkjente bluesriffet. Bjørneslakteren kommer inn ved hjelp av en eksplosjon som utløser enorm jubel his publikum. De skjønner hva som er på gang.

"For det var to bensinstasjonar," begyner Bearslaughter. Fansen kan hvert eneste ord, hver eneste detalj. Refrenger kommer og taket løftes! En måke kommer inn og slipper en bæsj i hodet på en jente på første rad. Greve smiler og peker, men nå må han skynde seg. Han skal spille solo! Greve ser i siste sekund bort på Ivy. Han har helt glemt alt som heter solo. Sangen ruller videre inn i siste refreng. Greven står litt forfjamset igjen, men tar seg raskt inn igjen. "Jaja," tenker han. "Det kommer en gig, i morgen. Jeg bare tror og håper at i morgen. blir det soool(o)."

Den siste sangen er selvfølgelig monsterhitten Pamfilius. Publikum forventer å høre den. Greven går bak trommesettet. Han har også vernebriller på. Han starter det legendariske trommegroovet. Begge mennene brøler "Pamfilius!". Plutselig kommer Ivy inn med raspestemmen sin. Han flytter sangen en oktav opp! For en mann! Han drar på med Explorer'n også. Det blir mektig, og igjen løfter taket seg. Refrenger kommer og publikum er frelst. De elsker det! Og verset der menne ikke gadd å skrive noe tekst følger tett på. Som et lokomotiv uten fører. Det siste refrenger kommer nå. Ivy Bearslaughter stiller seg i Powerstand. Han er klar for finalen! Soloen som skal svi av alt håret på han fyren helt bakerst, der. Han som lener seg mot veggen, der! Han, ja! Plutselig ser han ut som en nakenrotte på hodet. En stor røyksky svever opp over hodet hans. Ivy the Bearslaughter har gjort det igjen. Han går ned, og viser djevelhornene. Majestetisk står han igjen. Publikum stormer scenen. Brent hår lukter som kjent vondt. Dorske Menn løper backstage før det tar helt av.