Den Store Røde Steinspiseren

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk


Den Store Røde Steinspiseren, eller Rødspiser som den også kalles, er et stort rødt dyr som bor ca. 10 meter under jordoverflaten.Den er som sagt stor og rød. Den har en lang hale med pigger ytterst som den bruker til å spidde Flatthardinger med, uvisst hvorfor. Ansiktet til Den Store Røde Steinspiseren er ukjent, da ingen av de som har sett den har kommet tilbake med forstanden i behold.

Thor Heyerdahl mener det var den Den Store Røde Steinspiseren som jagde vekk innbyggerne på Påskeøya.

Man har da likevel fått klemt ut av en av disse offrene at Den Store Røde Steinspiseren har et veldig inntrykkt ansikt. Det skal se ut som om Den Store Røde Steinspiseren har løpt rett inn i en murvegg med hodet først. Dette er da ikke helt usannsynlig, siden Den Store Røde Steinspiseren elsker stein og spesielt rød stein. Den Store Røde Steinspiseren har fått to hittil kjente gåter om seg:


Spm: "Hva er det som er stort, rødt og spiser stein?"

Svar: "Den Store Røde Steinspiseren"

Spm: "Hvis du hadde borrett et hull helt til jordas indre og sluppet en stein ned. Hvor langt ville steinen ha kommet?"

Svar: "Ca. 10 m, fordi Den Store Røde Steinspiseren ville ha spist den!"

Dette er to usmakelige og u-humoristiske gåter, siden Den Store Røde Steinspiseren faktisk er et levende dyr. Gåtene baserer seg på fakta, noe som gjør dem utrolig tørre.


Den Store Røde Steinspiseren ernærer seg av stein hovedsakelig. Alt som kan minne om stein konsumerer den øyeblikkelig, uten å mukke. Likevel er kråkesølv giftig for den. Mang en Stor Rød Steinspiser har gått til den evige vei pga. kråkesølv. Når en Stor Rød Steinspiser dør, smuldrer den sammen til rød murpuss som blir fordelt fint utover i jorda, slik at den blir ypperlig til å dyrke marihuana der. Der det dyrkes marihuana som smaker ypperlig og som gir deg så kraftige hallusinasjoner at du tror du kommer til å falle om av begeistring, der har det levd og dødd mang en Stor Rød Stein-spiser. Karibia er et godt eksempel på disse områdene og da spesielt på Jamaica blant alle rasta-negerne som spiller ska-musikk med etterslag på gitarene. Det bør ellers nevnes at Den Store Røde Steinspiseren ikke har noen form for paring, men at den er tvekjønnet og, ja... Jeg trenger vel ikke gå nærmere inn på de opplysningene.

familie[rediger]

Den store, røde steinspiseren har noen venner og en liten slekt. Her er en liste over noen av de nålevende.

  • den lille røde steinspiseren.
  • den store blå steinspiseren.
  • den lille blå steinspiseren.
  • den store lilla steinspiseren.
  • den lille lilla steinspiseren.