Den hellige gral

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Den hellige gralen er det glasset Jesus drakk av under den nest siste nattverden (lillelørdag år 33), og som han vant fra Chuck Norris i et pokerspill palmesøndag år 33.

Opprinnelse[rediger]

Gralen ble laget av anonym, som bursdagsgave til chuck norris' 15-årsdag. som de fleste vet, er det ganske kjipt å få et glass i bursdagsgave, så dette var første gang Chuck Norris ga Anonym ordentlig deng.

Gralen bytter eier[rediger]

selv om Chuck Norris hatet gaven, kunen han ikke bare kaste den, det ville jo vært ytterst umoralsk, og Anonym ville sannsynligvis begynt å høre på Tokio Hotel, noe som selvfølgelig ville ført til en enorm trang til selvmord. han grublet lenge på hvordan han skulle bli kvitt gralen, men så hørte han om "JPT033" eller " Jødisk Poker Tur år 33" og at Jesus skulle være med.

Chuck fikk den strålende ideen om å melde seg på, for så å tape med vilje mot Jesus, og gi fra seg gralen til ham. finalen i turneringen stod palmesøndag år 33, og alt gikk etter planen. Chuck Norris tapte med 14 ess, mot Jesus' 15, og fikk endelig gitt fra seg den usedvanlig stygge gralen.

Jesus finner ut at han har blitt lurt[rediger]

Da Jesus fikk se premien sin (gralen), ble han rasende og skuffet, og bestemte seg for å gå på fylla for å bli kvitt skuffelsen.

han brukte et par tre-fire dager på å samle sammen alle vennene sine (til sammen 12), før de fikk låne en slitt loftleilighet, og holdt tidenes første rave fest, også kalt "den siste nattverden". for å bedømme når han kunne slutte å drikke, bestemte Jesus seg for å drikke fra Gralen, og se når den begynte å bli fin å se på. desverre for Jesus var Gralen så stygg at dette tok en del glass.

Den tragiske slutten[rediger]

Det Jesus og hans Posse hadde oversett, var forbudet mot å finne opp nye fest-typer, og forbudet mot å drikke av gjenstander Chuck Norris har tatt på. dette førte til at Chuck Norris og Judas følte seg lurt, og arresterte Jesus senere på kvelden, forkledd som romere.

Selv om Chuck Norris var fornøyd med seg selv for å ha lurt Jesus til å vinne Gralen, hadde han fortsatt et skikkelig Grudge mot Jesus for å ha vært den første til å gå på vannet, så han tok skikkelsen av Pontius Pilatus. de fleste kan vel historien herfra..

Pontius Pilatus(chuck Norris) og Jesus hadde tidenes beste freestyle rap-battle, og yo-momma contest. ettersom Jesus ikke har noen mor vant han, og i misunnelse dømte Chuck Norris ham til døden ved hjelp av noen hevnlyste kakkerlakk-jøder.

Jesus ble korsfestet dagen etterpå, men wallhacket "livet" og gjennoppstod etter tre dager. etter det måtte han rømme til England og gjemme gralen fra Anonym som hadde fått vite at han hadde smeltet inn gifteringen sin i den.

Etter dette har ingen sett gralen bortsett fra: