Denne Fyren

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne Fyren og en av hans mange offre. Dette fotografiet er svart-hvit, men moderne scanninger har avdekket at katten sannsynligvis var oransje.
Denne Fyren i senere tid. Legg merke til at katten er den samme.

Denne Fyren (1281 - 2022) regnes for å være den første som noensinne røyket hamster. Han er også en kjent rapper, og admin her på Ikkepedia. Han har også vandalisert her inne.

Biografi[rediger]

Denne Fyren ble født og oppvokst på Hammerfest, en gammel indisk by som er sentral i den jødiske tro. Hans foreldre var velstående og ønsket seg en datter, så de stengte ham inn i kleskottet til han ble seks år og kunne gjøre nytte for seg. Etter tre år som kurvstrikker rømte Denne Fyren hjemmenifra og tok jobb på en seilskute som skulle til Sveits med tobakk og smør. På grunn av sine uskyldige kjempeøyne ble han kapteinens yndling og fikk styre skipet mange ganger.

En dag han sto bak roret kom han til å tenke på sin mor og far hjemme i Hammerfest. Grepet av hjemlengsel prøvde han fortvilet å snu båten, noe som dessverre førte til at båten gikk på et undervannsskjær og kantret.
Denne Fyren og syv andre klarte å berge seg på en flåte, men kapteinen og over tretti mann sank med skipet. At så få klarte å berge seg skyldtesden ville festen de hadde hatt dagen i forveien, og rusen sveiset dem fast til køyene.

Til slutt lyktes han i å nå land etter tre måneder på vann og mann. Tross i kanibalismen ble Denne Fyren en nasjonal helt, etter å ha krysset Atlanteren på en flåte.

Senere tok han jobb for oppdageren Leonardo da Vinci, og etter to nye år på havet kom de i land på elfenbenskysten. Leonardo ga stedet navnet Nederland, og utpekte Denne Fyren som landbruksminister. Men etter kun et halvt år i yrket ble han presset til å gå av, etter et bilde i avisen som tok ham i å putte en katt i en mikrobølgeovn.

Denne Fyren har også rykte på seg for å ha startet "Cult of Hope" i 1337 som er en syklubb, men som av eksperter og tenkere mistenkes å være en kult.

Matvaner[rediger]

De fleste historikere i dag vet at Denne Fyren for det meste spiste kattunger, men mindre kjent er hvordan han tilbredde dem. Akkurat detharvi unlatt å nevne noe om, etter ydmyke ønsker fra hans familie.

Se også[rediger]