Det Buskhalede Ekornet

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Det Buskhalede Ekornet[rediger]

Det Buskhalede Ekornet har sett en Bomsau han prøver og tiltrekke seg Bomsau ved og gjør en etterligning av Kevin Johnson.

Det Buskhalede Ekornet er en hittil ukjent art av gnagerfamilien, dets nærmeste slektninger er blant annet grizzlybjørnen og den rødstjertede kolibrien. Hvis det treffer sin pysete fetter ekornet blir Det Buskhalede Ekornet vill og gal og klikker fulstendig. Helsemyndighetene anbefaler da å sette ræva i gir og løpe så noe inni helvetes fort vekk.

Hvilket tre er det i ?[rediger]

Det buskhalede ekornetet lever over hele verden, men er mest sett i:

Det Buskhalede Ekornet trives ganske bra i nærheten av fjellkjeder, sumpområder og søppelfyllinger. I tillegg så elsker det sau. Det er spesielt glad i arten Bomsau og de har det svært intimt sammen.Der hvor sauebøndene har sluttet med driften er Det Buskhalede Ekornet nesten utryddningstruet. Dette er SVÆRT trist, fordi Det Buskhalede Ekornet er en søt og nusselig liten krabat, og den vil gjerne bli fotografert.(Bare pass på å ikke røre pelsen, da den til tider kan være relativt eksplosjonsfarlig), men som sagt er Det Buskhalede Ekornet et søtt og yndig dyr.

Fritids aktiviteter.[rediger]

I Mørketid Går det Det Buskhalede Ekornet i dvale.

Spisevaner: Det Buskhalede Ekornet ernærer seg mest på :

Det lille sjarmtrollet har også en vane med å bli rusa på lim. Hele Ruslands limpruksjon har til tider vært instilt fordi Buskhalede Ekorn har brutt seg inn i fabrikkene å sniffet i vei. Hvis man skulle være så heldig å støte på et eksemplar av disse dyrene, burde man leke med dem. Buskhalede ekorn elsker å leke med ball, leke gjemsel og spille cs. Bare pass på å ikke ta headshot på det for mye, da tar det deg ut i Kill-Bill stil med samuraisverd.

Steamroller.JPG Stop hand.svg DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand.svg
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!