Det Russiske Vodkahuset

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Baksiden av vakmesteren sin garasje

Det russiske vodkahuset (latin: Fyllikus russkiae) er de russiske myndigheter sin nasjonalforsamling. Forsamlingen er viden kjent for sin snusfornuft og sine geniale avgjørelser.

Historie[rediger]

Avgjørelser og lovvedtak[rediger]

Vodkahuset er kjent over hele verden for sine lovvedtak. Hamsterrøyking er obligatorisk for alle innbyggere som drikker vodka, og skatt til myndighetene skal betales i vodka. Dette ble selvsagt vedtatt etter at Vodkahuset hadde nok penger til å bygge et stort kjølelager på 3 000 000 m3 for oppbevaring av vodka. Siden styret hos vodkahuset er sterkt i mot å blande disse edle dråpene med annet skvip, har grønnsaksminister Vladimir Spritjus vedtatt med enstemmig styre, at alle som blander vodka, som f eks blander det med cola, skal straffeforfølges hardt.

Helse[rediger]

Det har ofte blitt spekulert i om all vodkadrikkingen og hamsterrøykinga kan være en smule usunt. Statens Helsevesen (gikk tidligere under navnet "Vodkaens venner") har bekreftet at dagens vodka er en helsedrikk, og at hamsterrøyking har vist positiv effekt på folk med kreft i øreflippen. Likevel har flere som har jobbet hos Vodkahuset dødd i meget tidlig alder. Mannen som har sittet lengst hos Vodkahuset heter Dimitrij Valaschenko. Han satt i 5 år, før han var svært nær døden (årsaken er ukjent), og måtte dermed slutte. Flere medier har avslørt av Dimitrij fikk en ny lever etter han sluttet, men siden alle levere i Russland er av svært dårlig kvalitet, døde han 6 måneder senere.

Utenrikspolitikk[rediger]

Nord Korea har et svært nært forhold til Russland og Vodkahuset, disse partene har i senere tid inngått en lukrativ avtale der Nord Korea får atomvåpen mens Russland får vodka. Begge parter er svært fornøyde med avtalen. Det var likevel en som stemte i mot dette, men han måtte gå av etter han på mystisk vis fikk en alvorlig betennelse i sokken sin(latinsk: sokkus vondtus smertus), og sovnet stille inn.