Diameter

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Diameter er en strek. Man kan ofte finne den i sirkler eller i mattebøker. Diameteren lever for seg selv og bare venter på at noen skal bruke den. De fins i alle slags lengder og tykkelser, men som oftest er de bare tynne og ikke altfor lange. Det blir laget over 1000 diametere hver dag. Mange barn og voksene synes at Diameter er ubrukelig. Og når menneskene sier det blir Diameteren lei seg og man får en straff. Straffen er at du ikke klarer å lære de morsomme tingene med Diameteren eller noe som helst lignende. Medianen er ganske lik diameteren, men ikke helt; Diameteren tilhører sirkelen, mens Medianen har tre ben. Det er viktig å huske på at man ikke kan stikke diameteren inn i en radius. Da får radiusen spontan aspartam-abstinens, og begynner å kysse folke som heter Remi

Diameteren er opprinnelig en krysning av diamant og meterstokk. En ukjent polsk forsker(Udę Zxęludicx) klarte på midten av 1800-tallet å få disse sjeldne dyrene til å parre seg, dermed oppsto Diameteren for første gang.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!