Diego Maradona

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Hands.jpg

«Det var ikke meg, det var Guds hånd»

- Maradona om sitt "hands" mål

Diego Maradona er en mann med veldig liten IQ. Han trodde at han plutselig hadde Gud sin hånd på seg som gjorde at hånden hans kunne dytte ballen i mål, men dette var bare noe han innbilte seg.

Maradona besøkte Nepal tre ganger. Nå er han skytetrener for Argentina og skal ta laget med på et daglig skytterstevne i Johannesburg for å treffe andre lag.

Maradona har dessverre så bemerkelsesverdige (les:dårlige) evner i fotball at han ble nominert til verdens beste spiller fordi andre syntes så synd på ham. Noe av grunnen til det er fordi han egentlig ikke kan reglene i fotball. Et eksempel til det var noe mange husker Maradona for fra kampen mot England i VM 1986. I denne kampen scoret Maradona et mål to typisk Maradona mål (selvmål). Målet scoret han med hånden, men dommeren Hussayn syntes så synd på Maradona at han godkjente scoringen. De to "selvmålene" han skåret var fordi han hatet Argentina. I pressekonferansen før kampen sa Maradona at Argentina var "tidenes største fiskebolle". Grunnen til hatet Maradona hadde ovenfor Argentina var at Argentina var for fattig med for lite mat til at Maradona kunne spise seg så fet som han gjorde i andre land.

Senere når han ble pensjonist gikk det ikke mange dager før han hadde brukt alle pengene sine på McDonalds. Så derfor måtte han begynne å rane matprodusentene til McDonalds for å spise som han ønsket med den ferdigmaten. Men etter det første vellykka ranet der han ranet 340 kg med Mcnuggets pensjonerte han seg for ran også fordi det var svært vanskelig for han skjule all maten han stjal.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!