Diktatur

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Hei; kanskje du lette etter diktator, eller kanskje til og med Hitler?!

Diktatur er et for-historisk fenomen. Det skal vistnokk ha oppstått da de berømte Nazi medlemmene spillte russisk roulett for ca 200 - 600 år siden. Den alltvitende, Macgyver drepte alle medlemmene med den tørre huden han hadde spart på i noen "decades" og stjal ideen og brakte fram ideen om diktatur når hann beseiret kong Harald med sin berømte lommekniv, hann lagde altså et spitfire av lommekniven og limtube sin. Når kongen var beseiret, Ble Macgyver hyllet og Verdens første, virkelige diktatur ble innført i en grotte i Mo I Rana.

Nå er Diktatur brukt mange plasser, sånn som på den ekle og grufulle planeten, mosjøen og på den største øya værden til nå har oppdaget, Træna.

Men hva er egentlig Diktatur? Diktatur er en måte å bedrive slave arbeid på, eller å spisse blyanter. Macgyver var spesiellt flink til å spisse blyanter med bomull, men når Diktaturet kom ble hann forskrekket over den nye måten. Men altså, Mo væringene brukte altså Diktatur til å sette igang slavearbeidet på det store jernverket de hadde, altså det største i Asia.

Nå brukes Diktaturet stort sett overallt i Asia og på Mars.