Diskusjon:Flaggermus

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bildene som er fjernet - er de fjernet med god grunn eller bare for å plage? Skal vi hente dem fram igjen? -Slettefantomet Paddekaka 16. des 2010 kl. 10:35 (UTC)

Jeg synes ikke bildene skal hentes fram igjen uten å uten å spørre og uten å kreditere billedeieren (som ikke er meg). Copyright-brudd var grunnen til at jeg fjernet dem. Den som hentet bildene uten å spørre fikk en hyggelig e-post fra meg med kontaktinfo til billedeier, så kanskje blir de enige om at bildene kan legges ut igjen, ikke vet jeg. Men jeg vet også at bildene selges på postkort til inntekt for skadede og hjelpeløse flaggermus i Norges eneste godkjente flaggermusmottak, les evt mer om arbeidet for flaggermus på

http://www.zoologi.no/flmus/flm_mottak.htm eller andre sider om flaggermus på nettstedet til Norsk Zoologisk Forening. Magnefl 16. des 2010 kl. 13:32 (UTC)

Vi har aldri tatt så tungt på det der med kåopirait, egentlig. Ser ikke vitsen med det, ganske enkelt. Dersom jeg tar et bilde er jeg mer enn lykkelig hvis haugevis av folk distribuerer bildet uten at jeg betaler et øre for det! Artikkelforfatteren er dessverre inaktiv på Ikkepedia (for tiden?). Men med mindre "Norges eneste godkjente flaggermusmottak" (finnes det et sånt et?!) har noe imot det kan de vel bare stå der? -Slettefantomet Paddekaka 17. des 2010 kl. 13:52 (UTC)

Ingen grunn til at bildene skal stå der hvis det er noen som har noe i mot det. Det er da bare å bruke bilder som en har lov til å bruke. --rody45 ~BC 16. des 2010 kl. 14:37 (UTC)