Diskusjon:Katt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

KATT En katt lukter dritt et slemt vesen laget til å torturere folk de erikke snilleen dag kjæper de kanoner,hagler,marsingever og masse aent vopen til å overta menneskeheten di er og laget av hunne drittog dem som ikke liker hunder er enoe idiot fitte homoer.


Er det ingen grenser for hvem som får tilgang til internett nå for tiden? Lærer de ikke noe om hvordan ord skrives eller bruk av punktum og forskjellen på store og små bokstaver? Ikke rart vi scorer lavt på Pisa-rankingen. Kristin har en hard jobb foran seg med å sparke udugelige lærere? --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 30. okt 2009 kl. 21:52 (UTC)
Ja, det er vel ikke noe å skryte av 4000 nye lærere, når ingen av dem kan rettskrivningsregler. Jeg har for øvrig en norsklærer som er så politisk tverr at han lar være å stille klokka når sommertiden er over. (Fakta!) -Slettefantomet Paddekaka 31. okt 2009 kl. 00:03 (UTC)
Sånn seriøst skulle jeg saksøskt hele Bondevik II regjeringa for tapt skolegang. Det var tross alt de som innførte denne hersens skolereformen vi har i dag. De innførte den samtidig som svenskene avviklet den etter å ha kommet fram til at reformen ikke funka! Heldigvis har SV kommet med lovnader om at ting skal forbedres, men til tross for at jeg er sosialist, tviler jeg på at det blir de helt store endringene med det første siden det er SV som styrer skolepolitikken. --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 31. okt 2009 kl. 00:09 (UTC)

kater sier vof vof ike myjAU OK den er stor den er veldig tusn den første katen i varden heter voffi sesi.

Der kom det en ny en. Hvordan i fanden finne de fram hit. Her nytter det ikke å skylde hverken på lærer eller det oppsopet av venstrevridd minister som ikke gjør gagns arbeid. Dette er verre enn verst. Start forfra i 1.ste klasse !!!!!--rody45 ~BC 20. okt 2010 kl. 16:06 (UTC)
Han der kødder seg. Det må han gjøre. -Slettefantomet Paddekaka 21. okt 2010 kl. 06:58 (UTC)