Diskusjon:Vaffeltørker

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Kan dere plx ikke legge til faremomenter og bruk og sted? Det er ikke morsomt og bare ødelegger Vaffeltørker siden.

På Ikkepedia har me faktisk demokrati (til ein viss grad) og det er ikkje opp til deg å bestemme at noko ikkje er morosamt. -Slettefantomet Paddekaka 8. jul 2009 kl. 18:07 (UTC)

Men det er jo ikke morsomt. Det bare ødelegger siden. Tror faktis 99% av verdens befolkning er enig

Jaja, du burde kanskje antyde hvem disse 99% du refererer til, er enige med. Det må være herlig å ha sånn tro på sin egen fortreffelighet. Men husk at hverken du eller jeg har et eieforhold til den eveige sannhet om hva som er morsomt her i verden. Vi kan heldigvis oppleve morsomt forskjellig. I tillegg har ingen eieforhold til artikler her på Ikkepedia. Hvis du vil ha noe eksklusivt for deg sjøl, må du antagelig ta det med deg et annet sted. Her inne signerer man sine ytringer ved å klikke på leppe fem fra høyre ovenfor. (ser ut som en signatur)--rody45 ~BC 8. jul 2009 kl. 21:51 (UTC)

Eg synest no det er morosamt, og ein noob som ikkje har lest Nybegynnerens Guide ein gong har vel ikkje å veldig mykje å seie. -Slettefantomet Paddekaka 8. jul 2009 kl. 22:22 (UTC)

Da tvinger du oss til å spørre: Hva må til for at du forandrer mening og ser at vårt synspunkt på hvilke deler av denne teksten er det som gir den integritet fra de andre tekstene, og et morsomt særpreg. Hvis vi oppretter et diskusjons-forum eller en facebook gruppe .etc, og vi får et høyere antall medlemmer som stemmer for at den gamle uredigerte versjonen av teksten er bedre og morsommere ( mer interressant), og vi henvender deg til denne siden, vi du da kunne la oss gjenopprette den til dens originale stand.

MVH Snikende 'Røyskatt og Usynlige Krabbe.

Har du ikke noe særlig annet å gjøre? Hæ? Å diskutere om en småting? Koman da! Les hvor nettstedet handler om og tenk deg om | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 3. okt 2009 kl. 22:30 (UTC)

Leste den Nybegynnersens Guide nettopp og jeg syns faktisk at punktet "En kort, men morsom artikkel er bedre enn en lang og teit" burde følges her. Jeg er enig i Snikende Røyskatt og Usynlig Krabbes synspunkt om at de andre delene burde fjerne, for å følge punktet nevnt ovenfor. Dere andre har lagd veldig mange bra og hysterisk morsomme ikkepedia-sider og det har jeg respekt for, men akkuratt denne syns jeg var bedre i sin orginale tilstand - Jacoboy123

Lille venn, hvem du nå måtte være ! Det er noe du tydeligvis ikke har skjønnt. Jeg, du og alle andre mangler eierskapet til vafflene, inkludert tørkeren. Vafflene er spist. Så da så. Du kunne kanskje kjøpe deg en egen tørker da. --rody45 ~BC 5. okt 2009 kl. 05:18 (UTC)
Bra å lage en guide for andre, men gi blanke i alt som står der selv. Nice.............
Vi holder på med å forbedre kvaliteten på Ikkepedia, men det kreves tid og ikke alt kan skje samtidig. Nå skal du slutte å syte så hardt og når du kommer tilbake vil jeg se at DU skal bidra for å forbedre kvaliteten. Hvis ikke, blokkerer jeg deg for en uke | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 5. okt 2009 kl. 18:18 (UTC)