Disney

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Disney.gif

Disney er en korrupt organisasjon som samarbeider med selveste Lucifer for å samle unge barns sjeler. Disney blir styrt av en maktgal mus, også kjent under dekknavnet "Mikke Mus". Donald Duck er også en gjenganger i mange av produktene til Disney, som distributeres for å øke global oppvarming, slik at de kan selge boliger på Mars.

Playboy69[rediger]

Disney er også navnet på selskapet som står bak "programmet" Playboy. Selskapet er kjent for sine utallige forsøk på produktplassering i sine tegneserier for barn over hele verden. De har også vært tiltalt i flere store barnemisshandlings-saker, og har nå blitt påbudt å innføre 18 årsgrense på alle sine produkter.

Narkotika og speed[rediger]

Disney har og vært implisert i flere narkotikasaker, og viss en ser hva Disney blir baklengs ser en plutselig noe rart. Det blir Yensid. Det som ikke mange vet er at Yensid sveitsisk for " Swiss army knives med masse kokain og andre narkotiske stoffer". Dette kan tyde på at Disney også er involvert i den store konspirasjonen til Voldemort, Darth Vader og Macgyver som mange tror går ut på at de skal få verdensherredømme ved hjelp av swiss army knives og Magi.

Despicable Me 1,2,3[rediger]

Disney har også Despicable Me 1,2,3 som plutselig hadde Gru drept lilla minion. Mens minion Jorge, 2 Jerry, Kevin, Stuart, 2 Phil, Tim, Mark, 2 Bob, Jon, Dave og Paul hadde funnet Disney Princess og alle fra Disney, hadde de reist til København og bodd på Tivoli på 12. desember 2015.


Disney Prinsesser[rediger]

Disney Prinsesser er onde korrupte damer som er besatt sv djevler... De fanger dyr og tvinger dem til å bli tjenerene deres. De er også kjent for å være VELDIG dumme. De har også hårsveiser som er umulig å lage.


Filmer og serier[rediger]

Disneys oppgave er å lage filmer og serier som får folk til å tro at gamle og stygge folk er onde... I hver eneste film er skurkene enten stygge eller gamle eller begge... Eksempler på dette er: "Ursula fra den lille havfruen"Gammel og stygg "Jafar fra Aladdin" Stygg "Dronningen i Snøhvit" forkler seg som en gammel og stygg dame. og mange mer....
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!