Doble fustasjeopphengsforkoplinger

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Doble fustasjeopphengsforkoplinger er doble fustasjeopphengsforkoplinger som brukes til å dobbeltkople fustasjeoppheng. Det finnes også enkle fustasjeopphengsforkoplinger, triple fustasjeopphengsforkoplinger, fustasjeoppheng, fustasjeforkoplinger, pistasjeopphengsforkoplere og dobbeltforkoplere.

Historien[rediger]

Doble fustasjeopphengsforkoplinger ble funnet opp av Noen i 1873. Han drev og fikset sikringsboksen, og fant ut at de polariske ledningene kunne koples med elektriske fustasjeoppheng og lagde fustasjeforkpolinger. Disse fant han ut at ved hjelp av elektropolariske fustasjeoppheng gir positiv energi når de dobbeltkoples med fustasjeoppheng. Den elektriske energien blir trippelkoplet gjennom anti-magnetiske sikringskoplinger og enkle fustasjeopphengsforkoplinger, og blir til energi og anti-energi. Senere fant han ut at det enklere kan bli gjort med doble fustasjeopphengsforkoplinger, da dobbelkopler man fustasjeoppheng og skaper energi, anti-energi og brnjyb.

Se også[rediger]


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.