Drømmehagen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Drømmehagen er en serie nesten identiske TV-programmer som sendes av NRK når de virkelig ikke har NOE annet å sende i Barne-TV. Serien går i all hovedsakt ut på at noen dukker og bamser med irriterende navn som "plinkiplonk" og "ninkinonk" virrer rundt i en skog, sitter i en skog, ligger i en skog, flyr sakte rundt i en skog, veiver med armene og kommer med meningsløse klikke- og pipelyder. Handlingen (eller rettere sagt mangelen på handling) ledsages av en mannsstemme som etter alt å dømme forsøker å forklare hva som skjer til en mentalt tilbakestående skive loff med leverpostei. Avslutningen går ut på å si "sove nå" til hver og en av figurene, og utgjør rundt tre fjerdedeler av hver episode.

Tittel[rediger]

Selve tittelen er sammensatt av ordet "drømme" (en tilstand der hjernen innbiller seg at ting skjer mens man er bevisstløs, for eksempel mens man ser på TV, eller hjerneskadet, for eksempel etter at man har sett på TV) og "hagen" (en slitsom eks-politiker som har sagt takk for seg et halvt dusin ganger men som likevel ikke kan slutte å stikke nesa fram i media) Serien er produsert av BBC, men det er ikke kjent hvordan de har klart å prakke den på NRK eller hva i himmelens navn som gikk av vedkommende som i sin tid laget serien.

Skadevirkninger[rediger]

Det er klinisk bevist gjennom praktiske studier at man ved å se kun få minutter av denne TV-serien permanent ødelegger flere hjerneceller enn ved å ta rennefart med hodet først inn i en møtende lastebil som holder 80 km/t mens man inntar ren metanol intravenøst. Drømmehagen er det mest irriterendes tv programmet some er oppfunnet. Unger blir gærne av det fordi det er noen jævla dukker som er gale.

Kontrovers[rediger]

Forsøket skapte sterke reaksjoner fra menneskerettighetsorganisasjoner verden over og det er i etterkant kommet forslag om å forby forsøk der mennesker bevisst utsettes for TV-programmer som inneholder eller kan tenkes å inneholde lyd eller bilde som virker nedbrytende på hjernen. Dette lovforslaget har igjen kommet under massiv kritikk fra Eurovision, rettighetshaverne til "Eurovision Song Contest", her hjemme kjent under navnet "Melodi Grand Prix".

Lignende serier[rediger]

I en undersøkelse utført av FN's menneskerettighetskommisjon i 2008 ble Drømmehagen kåret til den suverent mest idiotiske TV-serien noensinne. Blant de andre kandidatene kan nevnes:

  • "Hutti Heita" (1976), en finsk-tyrkisk samproduksjon i 32 deler om flass
  • "Tic... Tic... Cocooo" (1984-1987), en sveitsisk serie om gjøkurets historie.
  • "Trist Høst 3" (1962), tsjekkoslovakisk humorserie i 2 deler
  • "Fjernsynskjøkkenet" (1956-1994) Matlagingsprogram med Ingrid Espelid Hovig
  • "Teletubbies" (1756-2017) TV-serie om krig

Følgende folk og røvere er fan av Drømmehagen[rediger]

Bilder[rediger]

Vi har valgt å ikke publisere bilder fra TV-serien, da man ennå ikke fullt ut forstår senvirkningene disse kan ha på menneskehjernen.