Dr. Switz

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Doktoren nyter en iskald brus

Doktor Switz ble født i en rusten, 100 år gammel båt i Hardanger (dato ukjent). Denne adonisen av en mann er mest kjent for å ha skapt Dr. Switz' Datingjukebox. Hans opprinnelige navn var Dr. Ittsekk. Dette navnet skiftet han rundt sin konfirmasjon, dagen han rømte hjemmefra. Gjennom mange år studerte han menneskenes oppførsel i forelskelse og søken etter den rette. Han brukte den erfaringene han gjorde seg til å skape en datingtjeneste som vokser mer og mer. Ellers vet man lite om fortiden til doktoren. Der finnes bl.a. ingen dokumenter fra hans skolegang, og det er usikkert på om han i det hele tatt gikk på noen skole. Foreldrene hans vet man heller ikke hvem er. Det er mulig at faren hans var den beryktede Dr. IT, mannen som oppfant sparkesykkelen, men dette har ikke blitt bekreftet.

Switz' berømte hytte, fungerer også som museum

Nå om dagen bor Dr. Switz i ei lita hytte i fjellsiden. Han blir ofte sett kjørende rundt på moped i 130 km/t over Hardangervidda. Bollehjelm og lærdress skal være tøyet han er iført. På hytta sitter han ofte og koser seg med favoritten - bringebærbrus og pølse i lompe - mens han koser seg med en erotisk novelle. Han koser seg også ofte på yndlingsrestauranten "Hjørna". Med andre ord er Dr. Switz en livsnyter uten like.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.