Drillo

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Egil Drillo Olsen.

Fotballkariere[rediger]

Egil Olsen ble ved en feiltakelse tilbudt jobben som Svensk landslagstrener i fotball før VM i 1958. Alle vet hvordan det gikk. Kjennetegnet til Sverige i denne turneringen var ballbesittelse, med støttepasninger og flott teknisk fotball (noe han aldri har praktisert i ettertid). Det litt spesielle er at Svenskene spilte finalen i gummistøvler eller ”pæler” som det heter i Fredrikstad. Det er reist en statue av Drillo i Gamla staden. Selv hevder Drillo at VM-sukseen skyldtes gode oppkjøringskamper mot lokale lag i Østfold. Egil Olsen er også hyllet av det danske folk etter triumfen med Sverige. I den senere tid har drillo trent blandt annet: Harlem Globetrotters, Fyllingen, Real Madrid og Modum fotball. Egil er en travel mann med gammeldagse ideer. Drillo har også vikariert som statsminister fra 1932 til 2002. I denne perioden var han kjent som Svartedauden

Andre Fakta[rediger]

Kallenavnet Drillo oppsto etter et kort gjesteopphold som foreleser på toppidrettssenteret. Der startet han av eget initiativ opp Tåsen drill og cheerleading tropp. Egil er ellers kjent som ekspertkomentator på TV for programmet Bridgenytt. Den store hobbyen er å se pugge atlaser og flatinnhold. Populariteten har vært dalene etter at han uttrykte støtte til Siv Jensen og hennes kampanje ”mer vei og billigere 4-hjulstrekkere til alle nå”.

Drillo ble norsk landslagsjef på nytt i 2009, men fant i 2013 ut Gullars skulle komme med ny sesong. Det er nå mulig å følge Gullars og Drillars på lørdager fra 18.15. Ideen kom etter at Indego sitt barnebarn ble tatt ut på u53landslaget for traktordamer i thights sammen med Justyna Kåfjord (datter av Sondre) og Andrea Dieseldorris Merkel. Assistenttrener Ivar Hoff har klokketro på at programmet vil være bærekraftig!