Drittsekk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

« Har du AD/HD eller? »

- Drittsekk om seg selv DRITSEKK BETYR AT DU ER SINT

AT DU ER GLADKamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Drittsekker[rediger]

Drittsekker er en ennå uutforsket rase som nedstammer fra funksjonshemmede fisk. I de siste to hundre årene har de klart å kamuflere seg blant mennesker, men denne artikkelen skal klarne opp i en del mysterier rundt dette dyret.

Utseende[rediger]

De ser ut som en videreutviklet versjon av en glad laks med Down syndrom. Ofte kledd i merkeklær. Drittsekkene går ofte og drasser med seg en sekk full av dritt, i tilfelle noe drøsser av. Merkeklærne slites ofte ut av den horible stanken av potet.

Lever hvor?[rediger]

Finnes over hele verden. Har en utrolig evne til å få folk til å tro de er mennesker, selv med sitt frastøtende ytre. De er mest vanlige på skoler. Er som regel sørfra, mest observert sør for Mo i Rana. Det kommer av at de nord for Mo I Rana hevder sin kulturelle rett til å være drittsekker på heltid og er derfor usynlige blant folk flest.

Oppførsel[rediger]

Er meget aggresive, og vil egge til kamp med nesten ethvert menneske de ser. Når de er i flokk samarbeider de om å få så mange mennesker som mulig til å hate dem. Når de er alene vil de, av frykt for å bli avslørt, baksnakke envher drittsekk som finnes i nærmiljøet. Drittsekker vil også ofte slenge med leppa, grunnet slengmedlepsi, som er en sykdom som vil få deg til å føle trangen til å irritere folk ved å bruke ord.

En Drittsekks fødsel[rediger]

En Drittsekk blir født ved at en mannlig Drittsekk kjefter huden til en kvinnelig Drittsekk så full av dritt, at dritten kommer inn i kroppen og får ett ytre skall rundt seg laget av gamle tånegler og ekornlort. Derav navnet.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.