Dumle

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Duml4356tgbhjkgo.png

Dumle.[rediger]

Er en sjokolade dekket karamell godbit som garantert gir deg hull i tennene eller pengene igjen garanti. Den har det med og komme seg inn i alle krinkler og kroker og sitte seg god fast. Noe som er bra for da får du en 5 kr av Tannfeen.

Fun Facts om Dumle and Karius.[rediger]

og formerer seg telepatisk hver gang noen tenker :

  • "det gjør så vondt i tennene mine".
Tannfeen anbefaler Dumle , for og bli kvitt melketenner . Hvem trenger vel dem.?

Hvorfor skapte de Dumle.[rediger]

Dumle ble oppfunnet i 1945 da de prøvde og skape en ny type frokost overlevelse matpakke til krigeren i ww2 , men da svenskene hadde fundert i 5 år var krigen slutt.

De gjorde ett tappert forsøk på og innføre den i krigs-rasjonen , men Dumle satte seg fast overalt til og med på de blankpussete sko så militære sa :

  • "Kompani, helomvending rett"

og forsvant i det grønne. Produsentene tenkte lenge og vel , hvem er dum nok til og spise dette ? De så på dyra som ikke ville ha den.

Da eple ble forbudt i "hagen" .Innførte Dumle , Dumle med eple smak den samme dagen.

Når ingen vil ha det selg det til barna.[rediger]

Verden gikk sin gang og man trodde Dumle var tapt bak en stol da den 8 år gamle babyen til produsenten Dum.Le tilfeldigvis smakte på den da "den lå bak en stol" og sa "nam" og fra den stund er den blitt solgt til alle barn i alle land.

Kunne det bli bedre ?.[rediger]

I 1946 prøvde og lage alternativer til den vanlige smaken. Den berømte skuespilleren Fish ble brakt på banen og han fant straks opp fiske Dumle. Dumle med smaken av Flyndre. Som kunne serveres som erstatning til fisk som det var lite av etter den 2 verdenskrig. Befant med ett plask seg på alle kjøkkenbord. Slagordet var "har du ikke mer omega 3 ? Dumle fisker det" den var full av syntetisk omega 3 og ordspillet fisker isteden for fikser skapte gled og munter hoderisting i alle hjem.

Alle verdens terrorist-syklubber anbefaler"is". Fra Dumle så klart.

Enda bedre.[rediger]

Dumle har utvidet sitt varesortimentet sitt etter fiskesmak suksessen.

Får du ikke Vaffelen til kona. Dumle Vaffel er alltid glad i deg.

Du får den i spesielle smaker som :

Tradisjonelle smaker som :

Bestest.[rediger]

Dumle er kommet for og bli heldigvis og det går rykter om at de har fått tilslaget om og dekke romstasjonen iss med toffen deres så den er beskytte mot rom-stråling på sin vei til Mars. Den kommer også i mange forskjellige gøyale innpakninger.

I 2015 ble Dumle, etter flere grundige kollisjonstester med positivtutslag den første sjokoladen som blir bruk som kollisjonspute i Kia sine nyeste modeller.