Duppeditt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Duppeditt er ofte en elektrisk duppeditt som man egentlig ikke helt vet hva er som kan være vanskelig og bruke men er svært kjekk og ha. Altså en duppeditt som kanskje går på strøm, eller kanskje ikke. En duppeditt er ofte liten og har kompliserte navn som feks. Hårføner. Kan kanskje være en videreutvikling av brunost selv om mange mener at den kan være usynlig og laget av silke. Onkelen til tante til mamma til pappa sa til meg at en duppeditt er noe du bare MÅ ha, som er gøy og ha og som har mange navn (deriblant: tingeling, duppedung osv.) Og sist men absolutt minst, noe du ikke aaaner hva duppeditten er.

Duppedittens opprinnelse antas å være resultatet av et kemiprosjekt McGyver og Chuck Norris laget sammen da de gikk i fjerde klasse.

  • Disse to vet mye mer om duppeditten er vanlige gjennomsnittlige mennesker gjør, men de krever å få et tonn seigmenn og en pose cartoonies-kjeks for å gi fra seg hemmeligheten.

Noen tror også at NASA oppfant duppeditten, men dette er helt opplagt bare vrøvl, ettersom NASA er i Texas, og de fleste som jobber der er inkompetente knøler. Selv om duppeditten er en veldig ukjent gjenstand, kan alle få kjøpt sin i en elektronikkbutikk eller til og med en vanlig kiosk. Men butikkene får selvfølgelig bare selge dem med tillatelse fra McGyver og Chuck Norris, og hvis du ser nøye på hver duppeditt du kjøper, står det med bitte små bokstaver:

  • "Copyright. All rights reserved. C. Norris & A. McGyver Corporations." Helt sant, bare sjekk det selv.


Andre betegnelser[rediger]