Dykking

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Dykking er en voldelig kampsport som ble oppfunnet av de gamle grekerne under den kalde krigen. Det startet som en hobby blandt unge fundamentale kristne som iherdig prøvde å gå på vannet. De prøvde først med større sko, også kalt svømmeføtter, men fant etterhvert på resten av utstyret!

Poenget med dykking er å komme seg unna overflaten og hverdagens kjas og mas. Hovedfordelen med dykking fremfor sosial omgang, er mangelen på kommunikasjon. Man kan nemlig ikke snakke under vann uten problemer. Derfor er IT-studier over hele landet viktige rekruteringsentere for dykkere.

Dykking ble innført til landet av narkomane, da tollervesnet opptrappet grensekontrollen. Ved dykking på dypere enn havfruenes foretrukkende dybde, oppleves nemlig en alkohollignende rus, ikke ulik en gjennomsnittelig nordmanns dag i Syden. Politiet har i nyere tid innsett trusselen fra undervannsrusen, og har satt inn 96% av ressursene på å bekjempe nitogenrusmisbruken. Som i den kjente Drøbak-skandalen i 1995 da 113 nitrogenrusmisbrukere ble lagt i jern på 50 meters dyp, og all nitrogen ble beslaglagt på stedet.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!