E-stoff

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Resultat av blanding av E-stoffer. Please, be worried!

E-stoff er narkotiske stoffer oppfunnet på 1960-tallet.

Fakta om E-stoffer[rediger]

Du hører om de i legetidskrifter, fra mateksperter og andre helseprofeter, men hva i helvete er egentlig E-stoffer?

Den historiske begivenheten startet ved fødselen av Det Første E-stoff rundt opplysningstiden på 60- og 70-tallet, som et laboratorisk resultat av en hemmelig blanding (Rosiner, svisker, grønnsaker og alt ellers som er farlig å spise).

Hippiene så på skapningen som et ufarlig element, og begynnte å masseprodusere dette for å supplere det i sine ræver. Det var forskerbrødrene Odd-Æven og Hans-Hugo som først oppdaget den facinerende egenskapen som stoffet førte med seg. Bare ved å kaste et blikk på det, etterfulgt av et tresiffret tal, skapte det massehysteri blant den menige mann.

Disse farlige stoffene er blandet i all slags mat som selges av alle butikker som er med i konspirasjonen mot menneskeheten.

Historikk[rediger]

Grunnet sitt vesen til å spre skrekk og gru, har dette stoffet vært brukt til mange ondskapsfulle eksperiment, men fryktelige utfall som verden knapt har sett maken til. Det første kjente eksperimentet står faktisk Vår Herre for (altså Den øverste Mikke Mus-ballongen). Det som kom ut der i fra var verre en noen kunne tenke seg, og har skapt et varig arr på våre ellers lykkelige liv. Han tok utgangspunkt i svisker og rosiner, men la til litt oksepenis, ku-fis og hår fra en bavian og VIPS, der var George Wilma Bush junior skapt. Andre uheldige utfall som har personifisert seg er Gro Harlem Bruntland, Josef Stalin og Svarte Petter.


Årsaksforklaring i norsk E-stofftradisjon[rediger]

Den historiske bakgrunnen for E-stoffene er opprettelsen av Kull- og stålunionen mellom Tyskland, Frankrike og Benelux-landene, tidligere kalt Kull, Stål og E-stoff unionen. Med overgangen fra EEC til EF ble E-stoffene tatt ut av navnet. Dette ledet til en voldsom motreaksjon og blant annet Ban Aid som bandet E-Type sto bak. Det var på den tiden da Bob Geldoff var frontsanger i E-Type.


E-Type[rediger]

Bandgruppe, består av medlemmer på livslang E-stoffdiett. Gjennom E-Typemania ble "x" (ecstasy) populært blant ungdommen.