EU

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
EU
EU
E.U..png
(flagg)
EU har ikke våpenskjold
«IntetОда радости
Motto:Hail Mitt
Ода радости[1]»
EUkartet.png
Hovedsteder Brussel
Største byer
Innbyggertall 25 trilliarder
Offisielle språk русский
Styreform Diktaturisk Kommunisme
Dronning: Gandalv
все ластовица: Mitt Romney
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av Alt unntatt Norge
Uavhengig av Norge
Valuta Penger
Tidssone Alle
Nasjonaldag Om en uke
Landkode Me Me Big Boy
Toppnivådomene .fap
Nasjonalsang:
«Ода радости»

«Hallo, NATO!»

- Forvirret rockeband]] på konsert med EUs toppsjefer

«Jeg er stolt over at Europa ikke gir opp på kommunismen.»

- Josef Stalin

«Noen mennesker skjønner ikke meningen av ordet nei, også må vi inni det, pokker!»

- Norge om EU

«Derfor trenger NSSF god dekning i hele EU»

- Åneida! Ikke EU sin skyld at NSSF er ofte på norsk fjernsyn

«Når NRK sender 60 timer med sport i uken må ikke vi lære Norges plass i verden, for nordmenn forstår den plassen enda mindre»

- Hørt i maktens korridorer

«Polen kan ikke bebreide meg om disse migrantene. Jeg har tross alt vært venner med alle Aftenpostens korrespondenter her i Brussel»

- Ursula Von Der Leyen om EU

«Den avisen skriver pent om meg også, for jeg er på Instagram»

- Gucci Helene har enda ikke fått jobb i det private næringsliv

EU (Europeiske Underverden), ble opprettet etter 2. verdenskrig. Etter andre verdenskrig bestemte Tyskland og Frankrike seg for å skape en fredsunion som først kaltes for "Det europeiske kull- og stålfellesskap" Flere land tenkte "Å. Dette er en bra ting! La oss slutte oss til en økonomisk union, for det kan da umulig bli til en organisation som kommer til å ta fra oss vår selvsendighet og demokrati" ops... Norge har flere ganger blitt spurt om å bli med, men Norge har ved to anledninger sagt "Sorry, men å være med i EU er for mainstream". England elsker Norge for dette. Det er kanskje derfor Enland ved utgangen av 2017 valgte å fremme skillsmisse mellom seg selv og EU, da det har gått opp for befolkningen at dette kanskje var litt mer en bare et harmløst kull og stålfelleskap.

Politikk[rediger]

EU er en kommunistisk stat, kamuflert som demokrati. De har et parlament, men ingen vanlige borgere har stemt noen inn der. Det er kun en rike onkler og fettere som får lov til å stemme. Mange trodde Soviet Unionen gikk i oppløsning, men i virkeligheten gikk de bare under grunnen.

Vanlige missforståelser blant EU-borgere er; Unskyld, men jeg trodde demokrati kommer av folkavstemning. Lisbo traktaten. så mye demokrati der eller hva? Hva var det Irland? Du stemte nei? Ah, demokrati. Men vent! Hva sa EU? At du stemte feil? Da får du stemmerett neste gang da. Ser ut som at EU er full av demokrati. Og her kommer han der Van Rompoy som ingen har hørt om og nå har han mer makt en president OBAMA! Seriøst! Samtig ber Brussel de andre landene i EU om å gjøre som de sier. Er ikke det en god ide? Ett land som holder på å brytes opp i to, sier til 26 nasjoner hvordan de skal styre seg og hva de skal gjøre. Hvordan kan dette gå galt? *Bank bank* Logik? Er du hjemme? Ops glømmte meg. Han bor i Norge!

EU prøver å si til alle at Norge er egoistisk som ikke vil dele med seg oljen. Tyskland... De nekter å betale gjelden til Hellas og vi er de som er egoistisk?! Se på England. De delere med seg alt de har og de elsker det -.- Nope de hater det! De må betale milliarder av £ hvert år til EU. Norge må betale desto mer om Norge hadde blitt med. England hater EU og elsker Norge for det vi klarer å gjøre!

I senere tid har EU tonet ner sine anklager om Norge, men det er fordi at Europakommisjonen var korrupt, og gikk av i mars 1999. De ble erstattet at noen som kunne jobben sin. Valutaenheten ECU var bare digitalt, men godt styrket. Aviser hevdet at EU skulle «vise muskler», og her var ikke lenger noe «Mikke Mus parlament». Akkurat som Tyskland 55 år tidligere: styrke ved hjelp av korrupsjon.

Tror du at jeg tuller? nei da! Dette er fakta basert ting! Gå runt og les selv! https://ikkepedia.org/wiki/EU EU


EU ble stiftet av Josef Stalin som en plan B. Det spekuleres også i at EU er en konspirasjon mot samer.


Gamle og nye land i Europa som det er all grunn til å vite noe om!
Vi skal være venner med noen, og kanskje krige mot andre en gang.
Trueu.jpg
Albanie · Allemagne · Andorre · Angleterre · Arménie · Azerbaïdjan · Autriche · Belgique · Biélorussie · Bosnie-Herzégovine · Bulgarie · Chypre · Crète · Croatie · Danemark · Dingdongsaker · Écosse · Édmarque · Espagne · Estonie · Finlande · France · Géorgie · Gibraltar · Grèce · Groland . Hongrie · Îles Féroé · Irlande · Irlande du Nord · Islande · Italie · Kosovo · Le Monde · Lettonie · Liechtenstein · Lituanie · Luxembourg · République de Macédoine · Malte · Moldavie · Monaco · Monténégro · Norvège · Orcades · Pays-Bas · Pays de Galles · Pologne · Portugal · République tchèque · Roumanie · Royaume-Uni · Russie · Saint-Marin · Serbie · Sicile · Slovaquie · Slovénie · Suède · Sud · Suisse · Tchécoslovaquie · Timor Leste · Turquie · Ukraine · Union Européenne · URSS · Vatican · Yougoslavie · Øya Sodor
Det er altfor få aksenter i norsk språk, som for eksempel accent aigu og accent grave, for ikke å snakke om accent circumflex.