Edderkoppkvinnen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Edderkoppkvinnen er et ondskapsfullt beist, som bor i ein hule på Vestlandet. Ingen har nokon gong sett kvar ho bur, og overlevd det. Legendene om Edderkoppkvinnen er kjende for å være grafisk valdelege, og skadelege for øynene.

Det ryktes om at Edderkoppkvinnen er ein blass kopi av Spiderman, ein superhelt. Ho kan gi menneskar pungkreft bare ved å sjå dei i øynene. Andre ikkje fullt så kjende sideeffektar ho gjer dei stakkarene som krysser hennes vei, inkluderer:

  • Gjøre ofrene til rødhårede.
  • Mutere ofrene til fanatiske edderkopp-supportere.
  • Gje ofrene pungkreft, og groteske smertar i skrittet.
  • Forårsakar at ofrene blir gale og speler bingo med fingerneglene sine og sine egne øyebryn, for en flaske konjakk fra 1963.
  • Ofrene kan plutselig setje inn med eit brøl, og høylydt joiking.

(Ifølge en tidligere nedskrevet krønikesamling, hadde en prest observert ein kvinne, med ein svak skugge som ligna mistenkeleg på ein edderkopp. Alle trodde han var gal, og dømte ham til å drukne seg selv i joikakaker og råtten cola fra 1998.)

Mange har forsøkt å spore ned Edderkoppkvinnen, i ein søken etter et svar. Svaret på om legenden er sann, eller ei. Mange mennesker har sett ho på Vestlandet, mens andre har sett henne i nord-Norge, og Øst-Norge, som om ho var ein nomade.

Nokon mennesker, blei drevne galne av legenden, og tjenestegjør i hennes tjeneste som fanatiske menighetsmedlemmar. Amerikanerne kaller dei for "Spiderjugend", eller Edderkoppungdommene.

Om man nokon gang kjem i kamp med ein Edderkoppkvinne, så er det eneste man kan rådes til å gjøre: FLYKT. om du ikkje vil bli ein rødhåra, fanatisk edderkoppsupporter med pungkreft og skrittsmerter. Og om du hatar Bingo. Og hvis du har fobier mot edderkopper, og lignande beist.