Egoisme

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

ADVARSEL: Denne artikkelen er MIN MIN MIN og atter MIN. Og JEG har INGEN planer om å dele den med andre. Så vennligst forlat denne artikkelen ØYEBLIKKELIG fordi den er MIIIIIIIN. Skjønt det eller? Den er MIIIIIIIIIN! Og jeg har INGEN planer om å dele den med noen. Ikke en gang med meg selv. Så det så! ADJØ!Hva i helsike er det som feiler deg? Leste du ikke det som sto øverst i artikkelen? Denne artikkelen er MIN. Ja du hørte riktig; den er MIN og bare MIN. Vennligst gå til toppen av artikkelen og les det som står der på nytt!


Du nekter fortsatt å høre på meg du. Jeg sa at denne artikkelen er MIN. Og det betyr at Jeg og bare JEG har lov til å lese denne artikkelen. Er det så himla vanskelig å forstå? Nå setter jeg et strek her og så lar du meg og artikkelen min få være i fred. Avtale?

Er du her ennå? Jeg trodde vi var blitt enige om at denne artikkelen er MIN og bare MIN. Må jeg virkelig gå til det skrittet at jeg må spikre disse ordene inn i deg med et skrujern? Javell som du vil.

DENNE ARTIKKELEN ER MIN!

MIN!

MIN!!

MIN!!!

MIN!!!!

MIN!!!!!

MIN!!!!!!

MIN!!!!!!!

MIN!!!!!!!!

MIN!!!!!!!!!

Og bare for ha det presisert, så betyr MIN at den er MIN og ikke DIN. Er det forstått?


Som jeg antok ja. Du er her fortsatt ja. Og nå påstår du at denne artikkelen er din? Vel har du ikke lært at det som er ditt, vel det er mitt. Og det som er mitt, GIR DU EN GOD HELVETE I! FORSVINN! Denne artikkelen ER MIIIIIIIIN!


Du vil altså bare ikke høre, men nå er jeg så lei av deg at hvis du ikke snart forsvinner, går jeg og klager til mamma. Så det så!


Seriøst. Jeg mener det. Jeg sladrer til mamma om du ikke snart forsvinner! Fordi denne artikkelen er MIN og BARE MIN

MAMMA!!! Det står en stor, stygg man med en kniv utfor dåra mi og tror han kan ta artikkelen min!

Fikk du ikke med deg at jeg sladra til mamma om deg? Hun er dritforbanna nå. Faktisk mer forbanna enn jeg noen gang har klart å få ei drektig ku til å bli! Så du gjør smart i å forlate denne artikkelen nå. Fordi den er MIN og BARE MIN! Ellers kommer mamma og tar deg!


avslutning på artikkel kommer etterhvert! Ps: ALLE MÅ LIKE MEG; MEG OG MEG!