Eiffeltårnet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Eiffeltårnet eller Le Tour d´Eiffel som det kalles på fransk, er en stor tannpirker i Paris.

Historie[rediger]

Eifelltårnet ble bygget av Gollum 235 f. Kr. fordi han trengte et sted å gå på do. Da Gollum fant ut at tårnet var blitt høyt ble han redd for at ingen ville se ham gå på do, derfor flyttet han inn i Frihetsgudinnen sammen med bestefar Simpson. Som alle vet ble frihetsgudinnen bygget av Mullah krekar fordi han likte rumpa hennes. Tårnet består av Legoklosser, men også mye Bamse Mums. Det går et rykte om at det ble brukt mange tusener på tusen bolter til å sette det sammen, men det ble bare brukt 27 kosteskaft. Av metall. Med hekser på. Med kattene sine. Altså en veldig spesiell bygning, men også en stor turist-atraksjon. I toppen av den 457 kilometer høye bygningen ligger det ett kasino på 20 kvadrat. det var det Bilbo som bygde.

Eiffeltårnet er oppkalt etter arkitekten Arne Tårnet fra Mushroom Kingdom, etter at han bygde en eiffel midt i Paris . Som alle vet er Eiffeltårnet formet som en kubjelle. Denne idèen kom etter at Arne hadde røyket hamsterhasj, mens han sto på en skuff nedover en barnebakke i Alpene. Dette tårnet var bare en stor lidelse for franskmennene, fordi alle ville opp i tårnet, men alle falt ned fordi Arne hadde smurt tårnet inn med kiwiolje. Dette gjorde Arne fordi han ville at barn (kanskje tilbakestående voksene) skulle ake ned tårnet. Med dette håpet han å slå ut korketrekkern i Oslo (som ennå ikke hadde blitt bygd, Arne var nemlig hemmelig synsk). Eiffeltårnet ble grunnlagt av Napoleon og det var hær han produserte sin hær I år 2000 flyttet herr potet inn i den og gjorde det til en populær turistattraksjon.Herr potet fikk desverre Hjerte-stans i 2005 og ble derfor til potet mos.Det gjorde eiffeltårnet ennå mer populært og ble besøkt 99 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 9990 ganger bare i april.

Forskjellige navn[rediger]

Eiffeltårnet har hatt mange forskjellige navn gjennom tidene, her er noen av dem:

- Kubjella - Nye korketrekker'n ( selv om den kom før den i Oslo ) - Flaskeåpneren - Kiwioljeakebakken - Hamsterhasj idèen - Tryvannstårnet ( nok en gang før den originale) - Tannpirkeren - TheBigBang


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!