Elg

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Her kan du se et prakteksempel på en testbane for disse elgene
Det er foreslått å flette denne artikkelen med Elg (dyr). Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside

En Elg (ۼږڕݞڟگڭٺٺڥskriftspråket bombeledning) er et dyr med horn som er designet for å skape trafikkproblemer. I all hemmelighet er Elger roboter som skal brukes i den fremtidige WW3 til å beskytte landet mot en invasjon fra et annet land. I ett slikt tilfelle vil elgene skape trafikkkaos mot tankser, militærbiler og bombefly.Norge har trengt å teste ut disse elgene og deres oppdateringer. Derfor har Norge laget testbaner på utvalgte veier (du kan se bilde av en markering av en tekstbane til høyre). Her vil elgene spise og av og til vil de prøve å stoppe biler ved å gå midt i veien. Dette fungerer ikke hele tiden. Av og til kræsjer bilen i elgen. Dette skjer spesielt når det er natt. Derfor har Norge planlagt å lage en ny type elg med reflekspels. Norge sin fremtidsplan for elgen er å gi den en ødeleggelsesmekanisme i hornene som vil levere en ødeleggende kraft til bilen på 400 G-krefter. Samene har fått et oppdrag i å lage en versjon av elgen som er regnet for kaldere klima. Etter mye forskning fra Samene fant Samene et design som fugerte overraskende bra. De bestemte seg for å kalle det for et Reinsdyr. Elgen er basert på det nå utdrydet dyret Elg som levde for 100000 år siden. Dette dyret så ut som en blanding av en bjørn , tapir og en ape med hendene sine over hodet.

Elggammel[rediger]

Uttrykket Elggammel ble først brukt den 26 mars 1997 av Harry Potter. Når noen sier at en person er elggammel tror folk at denne personen er 87,54 år gammel. Dette gir ikke mening fordi at en elg lever 10-13 år i gjennomsnitt (til den blir skutt). Derfor er 10-13åringer elggamle.

Men ordet elggammel er høyt diskutert. Ifølge Ikkeordbok er en elggammel person "En person som er gammel nok til å bli skutt. Disse personene pleier ofte å bli med i I.S.