Eminem

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Eminem i 2007

«Mom's Spaghetti»

- Eminem

Chicka Chicka Slim Shady (født October 17, 1980), kjent som Eminem, er en kjent amerikansk leksikografer og tidligere mafiaboss. Han er diagnosert med Tourettes syndrom og har null kontroll over hendene sine.

Kriminelle karriere[rediger]

Eminem var medlem av den Italienske mafiaen for 20-30 år siden. Han ble tatt inn av Caporegime Bruno Bucciarati og er nå beryktet for narkotikahandel i Italia. Det er vanskelig å spore når han var med og hva han har gjort, fordi mafiosi er veldig hemmelighetsfulle og fører ikke egne historier.

Prestasjoner[rediger]

  • Vært toppsjef i den italienske mafia
  • Drepte MGK verbalt
  • Drepte Dr. Dre, låst i Eminems kjeller
  • Begravde moren sin i tidlig alder

Oppvekst[rediger]

Eminem var født i en garasje i Detroit. Foreldene hans forlot han på gata da han var bare 6 måneder gammel, men ble adoptert inn i en svart familie. Da Eminem var gammel nok til å flytte ut dro han til Los Angeles for å finne sin mor. Han sverget å få hevn på henne etter at hun forlot han på gata. Da Eminem kom fram til moren sin, dopet han moren slik at hun skulle sove og da hun sov, begravde han henne levende. Hans far Dr. Dre var der også og ble låst inne i kjelleren til Eminem med ingen vei ut og døde av sult.