Erna Solberg

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Baaaaaamsemumsen min!»

- Sindre Finnes om Erna Solberg

«Eg lika dei ikkje»

- Erna Solberg om innvandrere

«Hu e no litt søt å da»

- Trine Skei Grande om Erna Solberg

«Min datter!»

- Siv Jensen om Erna Solberg

Erna Solberg under et møte med andre europeiske diktatorer.

Erna Solberg, også kjent som Jern-Erna, Super-Erna, The Dictator og Bamsemumsen med flere (født en gang på 50/60-tallet) er en norsk høyreradikal aktivist og profesjonell klovn for Sirkus Stortinget. Hun er fra 2013 Norges statsminister etter at hun klarte å overvinne kommunismen og diktator Jens Stoltenberg. Solberg har selv uttalt at hun ønsker å gjøre Norge til et diktatur, og hun kommer mest sannsynlig til å lede landet i all evighet (hun er udødelig). I 2016 vant hun VM i Pokemon Go, som hun er kjent for å spille aktivt, selv på Stortinget. Solberg er dessuten kjent for å ansette udugelige justisministere. Hun er også svært glad i bamsemums, noe som har resultert i kallenavnet Bamsemumsen.

Fødsel og oppvekst

Livet som narkoman er ofte tøft synes Erna.

Solberg ble født i et lite hull i bakken i Bergen sentrum på 50- eller 60-tallet en gang (hennes egentlige fødselsdag er ukjent). Foreldrene hennes ble utrolig ufornøyde med resultatet, og valgte å plassere henne i en søppelbøtte på Torgallmenningen i Bergen. Her ble hun liggende i flere dager og uker, før hun ble funnet av søppeltømmer Adolf Hitler og hans kone Siv Jensen. Solberg vokste opp i et strengt hjem, hvor hun lærte å sette hvite mennesker over alle, og alle andre (spesielt jødene) nederst. 8 år gammel sa Erna til sin adoptivmor Siv Jensen; «Når jeg blir stor skal jeg regjere over vårt vakre land. Mennesker som står under min rase skal undertrykkes, og jeg skal få alle i Norge til å snakke bergensk». Jensen reagerte med å slå henne i hodet med en stokk.

Da Solberg var 12 år gammel dro hennes far, Adolf Hitler, på butikken for å kjøpe melk og kom aldri tilbake. Siv Jensen ble aleneforsørger for Erna, men orket ikke å ta spesielt vare på henne lengre. Erna Solberg ble til stadighet slått og grovt mishandlet av sin adoptivmor, hun fikk aldri mat, drikke eller rene klær. Hun ble ofte kastet ut av vinduet i Siv Jensens leilighet i tiende etasje som straff for at hun var sulten hele tiden. Hjemme hos Siv bodde Solberg i et lite kott, og fikk kun komme ut to ganger daglig. Jensens narkotika- og alkoholavhengighet gjorde ikke saken noe bedre. Ofte inviterte Jensen hjem sine venner fra Bergens gater, hvor de satt inne og sniffa kokain og satte seg flere skudd med heroin og drakk til de svevde opp i taket. Når Solberg ble eldre ble hun også invitert med. Hun takket nei, men ble tvunget av Siv Jensen og vennene. Dette gjorde at hun i tidlig alder utviklet en sterk avhengighet til ulike narkotiske stoffer.

Poltikken

Etter flere år med mishandling hjemme hos Siv, ble Erna kastet ut da hun fylte 18. Hun flyttet til Oslo hvor hun ofte ble sett sittende på Karl Johan og tigge mens hun satte seg skudd med heroin. Hun ble etterhvert involvert i salg av narkotika, og hun tjente mye på dette. Etter flere år med narkotikaselg ble hun arrestert og satt i fengsel i over 10 år. Etter at Solberg slapp ut av fengsel, ble hun medlem i den høyreekstreme terroristorganisasjonen Høyre, som hun senere ble leder for. Her spredde hun sine høyreradikale og antikommunistiske meninger, og ble raskt populær blant folket.

I 2013 overvant hun Jens Stoltenbergs kommunistiske regime, og ble utnevnt til diktator i Norge. Her møtte hun sin mor, Siv Jensen, som var leder for det enda mer høyreradikale partiet Fremskrittspartiet (en gren av det tidligere tyske partiet Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) og sin tidligere venninne Trine Skei Grande fra gatemiljøet i Oslo. Solberg har laget flere lover, inkludert Negerloven, som forbyr mørkhudede personer å ta vanlige jobber i Norge, og som gjør at de er nødt til å være slaver for de hvite, Antijødeloven, som forbyr jøder å ankomme Norge, og Antisvartingloven, som forbyr alle mørkhudede personer over hudfargeskala 6 å ankomme landet (dette inkluderer alle afrikanere og personer fra Midtøsten). Islam og kommunisme er andre ting som er blitt ulovlig under hennes regime.

Framtiden

Solberg har uttrykt at hun ønsker å tilby kjemisk behandling for å gjøre alle svarte mennesker hvitere. Hun har også ytret at hun ønsker å bombe bydeler som Grønland, Tøyen og Holmlia i Oslo, på grunn av alle de utenlandske ghettoene som har oppstått på disse stedene. Samtidig ønsker hun å flytte hovedstaden til Bergen, og døpe om hele Norge til Bergen. Solberg er også en sterk motstander av curry, fordi det, ifølge hun selv, lukter som utlendinger. Hun har lyst til å gi bort Finnmark og Troms til Russland, og hun omtaler disse fylkene som unyttig ødemark fordi ingen bor der (bortsett fra samene).