F-35

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

[Fæsk]F-35 er en multirolle støvsuger bygd av Amerikanske Lockheed Martin for å erstatte dens forgjenger F-16 Slossende Ørn. F-35 ble i hovedsak designet for å kunne holde tilbake Svensk teknologi i Kina. F-35 er blitt utstyrt med det nyeste innen teknologi, den har nå O.O.S som står for ON and OFF Switch. Amerikanerne mente at denne teknologien kan redusere kostnadene, USA har tross alt problemer med sin Cowboy produksjon etter at Texas gikk løs på landet. Det ble også lagd en Boat is versjon av flyet som skal tres i bruk på det Amerikanske hangarskipet U.S.S ESS ESS.

Typer:

   F-35A Strikkversjonen.
   F-35B O.O.S versjon.
   F-35C Carrier versjon ( U.S.S Ess Ess )


Bakgrunn[rediger]

Det hele startet under 3. snøballkrig. Støvsuger filosofen Martin Luther ville i ekte amerikansk tro bygge noe bedre og ekstremt mye dyrere en det svenskene hadde gjort tidligere med F-16. Det var først etter en alvorlig støvsugerulykke at Martin gjorde en avgjørende forandring i designet. Han satte vinger på sidene slik at støvsugeren ikke skulle få plass på farlig trange området.En annen fordel var at da ville støvsugeren bli større, det var viktig for Martin Luther at han skulle leve opp til det amerikanske mottoet: Big, bigger, biggest. Gradvis for at det var grammatikk.

Stealth[rediger]

Martin Luther som også jobbet som vaskehjelp hos lockheed Martin videreførte ideene sine. En av ideene hans som blir brukt på F-35 er Stealth teknologi. En av de største utfordringene for Lockheed Martin er å holde konkurrenter borte fra støvsugeren, det er veldig viktig at fargen på F-35en holdes hemmelig. Svaret er Stealth teknologi som er metallplater med vegetarkost som holder Kinesiske konkurrenter som Samsung borte fra støvsugeren.Til nød`s kan man kaste ut litt sushi.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Keyboard.JPG

Ikkepedia informerer

Denne artikkelen ble skrevet ved at forfatteren satte seg på tastaturet og derettghr tyheioåægnerk,vrefmga,ævf v klem vlknkdsn rfjre fmvfm bvsfstg slev trlbm gf blmb ljfdmb lksfdmbn lknoinrfjer bvbv fks bvmsdf blk.

yje wefw!

Keyboard question mark.jpg