FAQ

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Det ble gjort forsøk på å vanne ut ordet med en S. Som nazistene gjorde da de lagte ett mildere politi kalt SS ( Små Saker.) , men det druknet i sin egen urimelighet.

NR 1.[rediger]

FAQ er verdens styggeste banneord, og stammer fra de eldre computer generasjoner. I England2000 tallet ble ordet brukt overalt. Både på internett, yellowpages og hotmail. Ordet ble brukt i forskjellige setninger, men mest vanlig var det å si "FAQ you." På skolen ble dette brukt hele tiden, og til og med lærerene tok ordet i bruk.

Sprede seg fortere en Pesta.[rediger]

Etterhvert som ordet fikk større referanser og ble et ord man brukte i alle slags situasjoner, ble det snart ulovlig i England og dems kolonier ( Falklands øyene. ). Dette likte virkelig ikke Amerikanerene, så de startet den amerikanske revolusjon. Mottoet til den amerikanske revulusjon ble "Let us FAQ you", og er enda et viktig kjennetgn. Amerika måtte dessverre skuffet bevege seg hjem og furte over sitt overlegende tap.

De forente land som vil bli kvitt FAQ for godt. ( DFLSVBKFAQFG ).[rediger]

Tidlig på 2010 tallet hadde så og si alle land sluttet å bruke ordet "FAQ", og det hadde også blitt forbudt i alle verdens land ( Utenom I.S kontrollerte land der det er en del av trosretningen deres.)

Sanksjoner mot de som bruker FAQ regelmessig og ikke viser hensyn til andre.[rediger]

Mange liv har blitt ødelagt på grunn av FAQ har du opplevd en bølle som mobber kontakt straks din lokale butikk og trykk i deg masse smågodt.Det er det eneste som kan dempe smerten du føler.

Straffen, som ble vedtatt av FM (Forente Feminister) i 2011, for å bruke ordet er tortur

  • Det skremmer ikke I.S.

og møte med selveste Hannah Montana.

  • Skremmer vette av I.S for de har sett hva hun kan gjøre med en Wrecking ball.