FBI

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
FBI
Seal-of-the-fbi-300x300.png
Typisk FBI agent med korrekt reglementert antrekk. Fra venstre Agent Mi og Agent Ju.
Her Jessica Bubblebee fra FBI-høyskolen, avbildet med FBI starterkit bestående av skuddsikker vest, lykt, ID kort, håndjern og skrutrekker. .

FBI er en verdensomdspennende organisasjon. De er elsket, hatet og fryktet i alle verdens fjerne og nære land, og de huker inn tusenvis (mer korrekt tall: 0,0001) av kriminelle hver dag! FBI står for (som alle vet uten tvil, så klart, opplagt) Female Body Inspectors.


Hvem er de, og hva gjør de?[rediger]

-Jeg liker også å fjerte på pappas sitt ansikt FBI sørger for at du kan leve trygt ved å filme personer som har driti seg ut ved kjøp av et eller annet, deretter filme personene som solgte produktet til de såkalte "idiotene". Budskapet vises så på den internasjonale, verdenskjente, kritikerroste, Oscarvinnende kanalen TV2. I noen tilfeller (rundt 80 %) har innslagene ingen effekt, ved siden av at de stakkarslige innkjøperne har fått vist hele verden hvor lettlurte de er.


FBI-agenter[rediger]

Det er flere verdenskjente fjes på agentlisten til FBI. Dette er fordi organisasjonen har det som en vane å ansette de mest trendsettende, hotte, internasjonalt elskede megastjernene i verden. Noen av de mest kjente av disse superkjendisene er Klaus Hagerup, Gunnar Stålsett og Fredric Riis Johannsen. Disse er mest kjent som middelmådig barneforfatter, tidligere biskop og oljeminister, men de er i all (supermegaultraüber)statshemmelighet agenter i FBI. Hvis noen dokumenter som kunne bekrefte dette noensinne ble funnet av utenforstående, ville de selvdestrueres ved øyenkontakt, så ta noen steg tilbake mens PC’en din blåses til himmels. De kommer ofte inn i stringtruser og bikinier. Redskaper politi KØLLE

Takketaler til FBI[rediger]

De svært mange (15-20) personene som FBI med suksess har hjulpet har ofte lagt igjen en liten takketale. Her er noen utdrag fra noen av dem.

«Jeg må bare bøye meg i støvet for FBI. Uten deres hjelp hadde jeg aldri fått saksøkt den lille **** for alle pengene hennes da hun glemte å legge til en skje til isen min»

- Ismannen om FBI

«Takket være dem fikk jeg pengene mine tilbake for det misinformerende kartet. Jeg forstod først det var noe galt da hæren min befant seg på Atlanteren istedenfor i Irak!»

- George W. Bush om FBI

«FBI har gjort mye for meg. Fra nå av kjøper jeg ikke mer gaffateip fra den butikken igjen!»

- MaGyver om FBI

FBI-forvirrelser[rediger]

Det er mange som har tatt grove feil når det kommer til hva FBI står for. Vanlige mistolkninger er Female Body Inspectors, Futile Bullshit Investigation, Federal Breast Inspectors og Federal Bureau of Investigations.