Fairytale

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Fairytale krever bøyde knær og homo dansere.

«Herregud, skru av den Jævla sangen!.»

- typisk normann om Fairytale

«Jeg tror jeg besvimer,azza.»

- Fjortizz om Fairytale

Fairytale er en sang skrevet av Alexander Rybak. Den handler om kjærlighets sorgen hans for Ingrid. Hun slo altså opp for 5 år siden.

Alexander ville tydeligvis at hele landet skulle lide av sytinga hans, så han var med i Melodi Grand Prix. Utrolig nok vant han. Sikkert fordi alle de tilbakestående 14-år gamle jentene synes han var "deilig". Første stadium av planen var nå ferdig. Nå skulle hele Europa få lide av den fæle sytinga hans via Eurovision.

Igjen reddet 14-år gammle jenter dagen hans, med å bruke opp alle pengene på mobilen sin ved å stemme 1976768 ganger. Dette ble Synnøve Svabø og tennissokkene hennes veldig glad for. Fairytale slo til og med finske lordi med å få hele 387 poeng. Nå blir Norge og sannsynligvis hele verden plaget av den irriterende sangen.

Fairytale blir ofte parodiert i media og er veldig populær blant 13-årige polske gutter. En vanlig reaksjon hos en nordmann når sangen blir spilt er banning og sinne. Noen folk blir glad av å høre den, disse blir sendt på sinnsykehus der de må dusje sammen med en fyr som heter Leif i 20 år.

Fairytale er også et engelsk ord. hva dette betyr vet ingen helt sikkert. Forskere tror det kan ha noe med Brnjyb å gjøre.

Den er veldig farlig for små unger å høre på/spille av sangen pg.a at de får dårlig musikksmak, potensielle øreskader/brukne ben/utrevne tarmer osv grunnet gledeshyling til retardene eller skrekkhylingen til ordentlige folk. De andre skadene kan du sikkert tenke sjøl hva det kommer av