Falsk Marsipan

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk


Falsk Marsipan er marsipan laget av Mars-sjokolade i stedet for Mars-planeter. Denne sjeldne formen for marsipan nådde høyden av sin popularitet på begynnelsen av 70-tallet. Smaken er noe eksentrisk, og blir som regel kun kjøpt og solgt av tyske campingturister, jordrotter, flodsvin og andre gnagere. Nytes gjerne sammen med First Price-Coca-Cola.

Konsumering av Falsk Marsipan kan være noe herk, og bare de tøffeste, barskeste hunerne orker mer enn en bit. Årsaken til dette er at Falsk Marsipan har en tendens til å ansamle drøveldritt i drøvelen, og ofte trengs det drøveltang for å fjerne de seigeste klumpene. Drøveldritt kan foråsake kraftig snorking og søvnapné.

Hjelpemidler[rediger]


Lasse Kolstad fant opp en lite suksessfull drøveldrill under innspillingen av Kanarifuglen fra 1973.
Operasjoner kan utføres for å forbedre søvnkvalitet ved oppsamlet drøveldritt. Enkelte entusiaster, spesielt blant hunerne, har gått så langt som å fjerne drøvelen for godt og på den måten få bukt med problemet.

Populærkultur[rediger]


I filmen Flåklypa Grand Prix fra 1975 får vi se Reodor Felgen, som ellers også kan kunsten å lage bra Marsipan, foredle Falsk Marsipan til Falsk Marsipanlikør.
I filmen Bortreist på ubestemt tid fra 1974, Regi Pål Bang Hansen, kan man i bunnen av fryseboksen se en drøveldrill når Alex dumper liket av Christina.

Religion[rediger]


Falsk marsipan er ifølge enkelte grupperinger djevelens verk, og er etter skriften tilvirket for å bekjempe rovdriften av snerk fra Mars.

More kubjelle needed.