Familie

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Min familie døde da jeg var ung.»

- Gud om familie

«Familier er kjekt å ha i konsentrasjonsleirer.»

- Jens Stoltenberg om familie

«Familie er grunnen til at jeg ble Lars Monsen.»

- Lars Monsen om familie

Familie er et samle-navn på de deler av ens sosiale omgangskrets som man ville unngått hvis man hadde kunnet velge.

Familien er organisert på samme vis som Staten: De som skjønner aller minst, forvalter den overveiende del av verdiene og treffer de fleste beslutninger. De som har nye ideer og kunnskaper, blir skjøvet ut over sidelinjen. Familiens overhode oppstiger sjelden til denne posisjon gjennom frie valg, og abdiserer normalt kun etter hjerneslag på begge sider.

Familie er de personene du krangler mest med. Spesielt moren din. Den vanligste styreform i en familie er nedlyst enevelde. Både med hensyn til arv og miljø er familien et svært uheldig forum.

Det som er bra med familie er at hvis de er rike og dør så arver du alt, så du kan kjøpe gaffa teip og bli Mac Gyvers hjelpende hånd. Dette gjør du selvfølgelig bare hvis du vil gjøre deg selv om til en hånd da, jeg personlig foretrekker som regel å være et helt menneske, og da kan jeg jo bruke pengene på nyttige ting som en privat jumbo jet, eller en bamse av pikatsju, med en elektrisk motor i den så den kan si noen av de mest kjente av replikkene hans.


Universets ti mest nyttige gjenstander

Håndkle.jpg
Gaffa-teip.jpg
Håndkle · Gaffa-teip · Sukker · Dopapir · Penger eller rik slektning · Copy-Paste · Solen · Ikkepedia · Romskip · Forsøkskanin
Listen er utarbeidet i samarbeid med MacGyver