Farin

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Farin! Farin![rediger]

Farin er havets margarin og ble oppfunnet av lasaroner for å heve nivået av intelligens på barneskolene. En rekke problemer skulle det vise seg og medføre , blant annet hydrolysereaksjoner som bryter ned farinet til en det bare er fett igjen. Dette er årsaken til at man i etablerte nabolag ofte hører slagord som :

  • Sukker er topp , dekker din kropp med fett og hjerte og karsykdommer.
  • Med sukker i toppen sovner kroppen og du fikk aldri lært 3,14.
  • Sukker , sukker hei hvis jeg bare spiser deg kan ingen vite att jeg er blakk og har ingen ting å spise.

På forskernivå er det bred konsensus om at frigjøringen av farinmolekyler fører til glede og mer snø på julaften, da spesielt snøtypen kokain som egner seg best for å holde velferdssamfunnet ved like. Ved å analysere resultatet av forskningsstudier på farin finner man at i nesten samtlige tilfeller inneholder farin store mengder fabelaktig kokain, derav produktets popularitet blant låsesmeder og piker.

Farin utvinnes av kreftsyke barn som har gått i gjennom en elektrolyse-dialyse hvor nyrene til barna omdanner sollys, vann og jord til noe grønt som senere tørkes, sniffes, runkes og legges på i is i null sekund. Dette tilsettes så vanlig hasj og injiseres i menn uten knær. Resultatet er den kjemiske formelen taterpakk, nå også kjent som farin.

Farins vanligste bruksområde er per i dag tilsetning i matvarer som plutonium, uran og bly. Det kombineres gjerne med kanel og Penalhus For den særegne brune aromaen som er populær å benytte når man skal lure etniske majoriteter inn i gasskammer for egen fornøyelse.