Fengsel

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Et fengsel er en plass som folk fra Norge bruker for å ha det kjedelig, men det er også populært for uteliggere å ta turen dit. Alle som kommer i fengsel får et dårlig liv, og dermed vil de ikke leve lenger. Dette fører til at de henger seg i sokkene sine. Som oftest er innsatte i fengsel menn, men det hender også at kvinner blir satt i fengsel. Da blir det bedre stemning.

I norske fengsler finner du alt du noen gang kunne ha drømt om. Fjernsyn, en god seng, PlayStation, toalett, osv osv. Du får dusje hele tiden, og får mat levert til deg av tjenere i svarte uniformer som ikke sier noe til deg eller vil ha betaling for det er allerede betalt for av de som satte deg her.

Typisk norsk fengselscelle. Må ikke forveksles med Skole.

Norske fengsler er sosiale steder der mange vennskap blir opprettet. Mest populære er fange-fangevokterkjærlighetsforholdet (også kjent som Stockholmsyndromet). Bad Boysa samler seg ofte i fengselet slik at de kan henge sammen med andre Bad Boys.

Det hender at det oppstår krangler og slåsskamper, til de andre fangene og fangevokternes store glede. Slike konfrontasjoner oppstår ofte som resultat av krangling om Pokèmonkort.

Utenlandske fengsler[rediger]

I utenlandske fengsler bor du ofte i et lite kvadratisk rom de kaller "celle". Her bor du alene eller sammen med en annen Bad Boy. Den mest populære aktiviteten er å sitte å vinke til Bad Boy-vennene dine på den andre siden av rommet. I utenlanske fengsler finner du ofte også mange homofile, som resultat av langvarig isolerte tilstander uten kvinner. Et godt eksempel på dette er når Jan Thomas var på reise i Thailand i 2011 og endte opp i fengsel etter han nektet å betale en karikaturtegning av han og kjæresten i Speedo.

Dersom du er lei av å sitte i fengsel, kan du bryte deg ut. Teskjeer er ofte brukt til å grave seg ut med. Har du ingen teskje, kan du ringe MacGyver, så kommer han og lager en bombe til deg av kjønnshår og svette, noe som er mer enn nok av i vanlige fengsler. Du kan også miste såpen i dusjen, og ende opp i et homofilt forhold med annen innsatt. Dermed kan du slippe ut tidlig på grunn av god oppførsel å bli gift med din nye kjæreste. Om ingen av disse løsningene fungerer, kan du alltids begå Selvmord

Historie[rediger]

Fengsler ble oppfunnet i Ørsta av Henrik Jørgen Fengsel i 1883 etter han la merke til hvor lett det er å stjele snus i kiosken. Henrik ble overbevist om at folk som stjeler burde bli sendt på ferie slik at de finner bedre ting å gjøre på enn å ta ting som de selv ikke eier. Med tiden, skrev henrik ned en liste med kriterier for å komme i fengsel. Fengsler begynte som en relativt ekslusiv klubb for usle tyver, men med tiden fikk for eksempel Mordere, Rusmisbrukere, og folk som hører på Justin Bieber også lov til å bli med i klubben.

Med tiden økte bruk av fengsler i popularitet i Norge. I 1907 bestemte Henrik seg for å selge patentet sitt til George Bush. Salgsavtalen ble underskrevet i 1908, og det ble bestemt at Henrik skulle motta en sekspakning med Øl av merket Carlsberg og en pose kamferdrops i bytte mot patentet. I 1913 begynte Bush å reklamere for det nye produktet sitt i USA. Svært raskt nådde dette produktet toppen av VG-lista hvor det holdt førsteplassen seks uker i strekk.

Fengsler forble relativt like frem til 2011, når norsk fjernsyns-personlighet Charter-Svein kjøpte opp alle aksjene til Fengsel. Etter dette ble det innført en mer moderne versjon av fengsler i Norge, mens utenlandske fengsler forble omtrent det samme.

Hvordan komme i fengsel[rediger]

Heldigvis er det ikke lenger like ekslusivt å få tilgang ved fengsel, og i moderne tider er det uttallige mange metoder en kan bruke for å komme i fengsel. Du kan for eksempel:

  • Bryte fartsgrensen
  • Røyke jazztobakk
  • Banne
  • Bryte loven
  • Spre negative rykter om statsministeren
  • Lyve til foreldrene dine
  • Laste ned musikk ulovlig på internett
  • Jukse på matteprøven
  • Jukse på leksene
  • Spise kake

Kjente tidligere innsatte[rediger]

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.