Fenrisulven

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Ulven er laus[rediger]

(Også kjent som Finris, Flaiod Lais, Raudruss, Fennashaka og Oksekøkk)

ULVENGRR.png

Loke var en kåt liten galning, som en gang rota med en gygre i Jotunheimen. Ut av dette kom mange gale skapninger. En av dem var den glupske Fenris. Odin likte ulven, og ulven fikk lov til å bo blant assene en stund, men da gudene skjønte at den ulven bare kom til å lage bråk kastet de den ut fra Rævgården. Dette gjorde ulven sinna, og begynte å drikke masse tran og ete leverpostei for å bli stor og sterk. Og det ble den.

Først prøvde gudene å binde Finrisen med en skikkelig røff kjetting, men den røk som kokt koks. Så prøvde de med enda en kjetting, som var enda skumlere, men den åt ulven og laga transformers av bæsjen sin. Disse transformersene tok med Finris til et trygt sted, hvor han kunne vokse og bli stor og skummel, klar til å bringe død og djevelskap.

I løpet av den tiden prøvde gnomene å smi den kraftigste, mest berserke kjettingen noen sinne, og det klarte de. Men de fikk aldri brukt den, siden transformers redda Finris. Det skulle mye materiale til for å lage kjettingen, og derfor brukte de opp alle kildene til det, derfor er dem ikke å finne i verden i dag.

Materialene var:

Villiskrem

Grøthale

Harens gjeller

Kiwis granatepler

Menneskeegg

Blåskog

Gnomene i fult arbeid for å gjøre ferdig lenken.


Utseende[rediger]

Ulven vokser hver dag, og i dag rakk den akkurat å nå 15 mil. Pelsen er grå med litt svart og litt hvitt i, pluss hundre tusen tonn bæsjedreads i rumpa og blod og kukadavere i pelsen. Bor du i midgard eller åsgard ser du den rask hvis du stikker hodet ut av viduet ditt.


Hi[rediger]

Den har nylig flyttet inn på Tokio Hotel, verdens jævligste høl som fins.


Planer[rediger]

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.