Fidel Castro

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Fidel imitando la risa de Sátan Claus.

Fidel Alejandro Castro Ruz (født på Hawaii den 14. august 1923) er president og diktatorCuba. Fluktet til Cuba da han var fem år gammel og styrte landet indirekte fra han var åtte år gammel. Kom likevel i praksis til makten i 1959 etter å ha vunnet revolusjonskrigen sammmen med legenden Che Guevara. Har formelt vært president på Cuba siden 1976, men er i dag for syk til å lede landet. Han trekker likevel fremdels i mange tråder, og holder for eksempel fortsatt en kald og klam hånd om landbrukspolitikken i landet. Castro har skumle planer om å utslette alle McDonalds resturanter i USA. Presidenten George W. Bush ser på dette som en stor trussel mot amerikansk kultur og sikkerhet og vil gå mot krig mot Cuba etter han har drept alle som bor i Irak og Afghanistan og pumpet opp all oljen som måtte være igjen.

Selv om Castro vil utslette McDonalds, så liker han hamburgere fra Burger King, selv om han ikke vil innrømme dette. Vi vet dette fordi CIA og MacGyver har plantet mikrofoner over hele landet og de har hørt han si: "Nam, hamburger er godt," da han var på Burger King.

Fidel ble en gang angrepet av fotballspilleren Zinedine Zidane.

Etter lang tid med gransking fant CIA og Bush endelig ut hva han mente med disse ordene. Konklusjonen var at han liker hamburgere. Bush har planer om å boikotte Burger King, men han ble møtt med stor motstand fra Mummitrollet i NATO. Finland er en av verdens største innportører av hamburgere fra Burger King og vil møte stor økomomisk nedgang viss planene vil bli gjennomført. Det allmektige Mummitrollet har truet med å sende atombomber på USA hvis Bush bare tenker på å gjennomføre den onde planen hans.

Han ble forsøkt drept 2456 ganger, 200 av dem var utført av CIA, resten av MacGyver