Fiolin

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
PO-n-violin.jpg

Fiolin kan enten være en unødvendig forlengelse av navnet på en blomst eller det du trodde var naboen som holdt på å kverke katta di. Fiolin kommer av det latinske ordet fiolossi lini som betyr fire strenger med ubehagelig evne til å være så ustemt at det kan gå på helsa løs.

Fiolinen ble oppfunnet av amerikanske mafiosi da de trengte en bærekasse for maskinpistolene sine. De ga deretter fiolinene til musikere, og puttet deretter våpenet sitt i kassa. Det er ikke kjent hvem de trodde de kunne lure på denne måten, siden alle vet at en fiolinkasse mest sannsynlig inneholder en maskinpistol.

Fiolinene brukes også i moderne tider som torturinstrumenter og Xbox-spilling.


Her ser man forskjellen på en fiolin og en bratsj. Man bruker tydeligvis ikke bue på en fiolin, fiolinen had i stedet fått hakestøtte, dessuten brenner den ikke så lenge som bratsjen.


Fele[rediger]

Sies å være det samme som en fiolin, men ingen vet egentlig helt forskjellen. En fele er noen grusomme greier som låter forferdelig. En felespiller er egentlig en etterkommer av djevelen for han spiller også fele. Så vokt ditt liv for felegnukkende felespillere! Du vet aldri hva de kan gjøre... Begynne å jodle for eksempel!!