Fisk

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Fisk og ufisk av typen gladlaks, gapetorsk, knisehval og glisehai.

Fisk er dyr som lever i magen din og noen på land og spiser ræger (på sørlandsk) og beidemark (også på sørlandsk). De bruker halen sin til å bevege seg og danse. De har finner, men ingen vet helt sikkert hva de brukes til. Noen tror at finnene brukes til å finne ting, mens noen tror de brukes til å hamstre småfisk til vinteren. De som ikke har noen anelse om hva fisk ser ut som, hva den gjør, eller bare hva det er, vil si at den kanskje bruker nevnte finner til å danse, men ingen lytter til disse, for det er jo galskap.

Fisk er ikke mat for voksne eller ikke for barn. For barn er det dødelig å spise fisk. I gamledager spiste barn fiskeskinn og fiskebein for å få feber slik at de kunne være hjemme fra skolen. Dette er, til tross av alle odds, bevist på en spørre undersøkelse.

Fisk finnes ikke i mange farger og har mange mønstre men er fortsatt støgge som faen. De er fortsatt de ekle, triste og illeluktende fiskene vi spiser.

Det finnes sunn fisk som kulefisk men den er veldig sjelden og er bare observert i gifthav.

Spekulasjoner[rediger]

Forskere har utviklet en spekulasjon på om fisk skal klassifiseres som planter, fordi de trenger vann for å overleve. Dette bevises av forskere som helt nøyaktig, fordi disse skapningene ligner på hverandre. Dessuten har planter og fisk mentale likheter, for eksempel er de like dumme. Dessuten er noen fisker spiser planter, og noen fisker spiser andre fisker, som betyr at fisker er kannibale, og fiser og planter ligner veldig.

Fiskens hjerne[rediger]

Det er mye som kan tyde på at fisken har en hjerne. Dette er dog ikke sikkert, siden fisken går i oppløsning før videre forskning foregår. Man forsøker å utrydde tenkende fisker, siden de kan starte en revolusjon med fisker, som går til angrep på menneskene.

Hvis det blir funnet hjerne på fisken, jobbes det aktivt for å fjerne hjernen på fisken. Arbeiderpartiet støtter i stor grad prosjektet.

Denne artikkelen er morsom, men litt kort. Kan du hjelpe Ikkepedia med å utvide den?