Fiskeboller

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
En gjennomsnittlig fiskebolle

«Engelsk matlaging suger. Gyldig botemiddel er bergensk fiskesuppe med minimum en og en halv boks av Coops fiskeboller per pakning suppe. Legg til en 15% mer fiskekraft.»

- Nicolas Sarközy, Fhv statsoverhode i Frankrike og Andorra

«Fiskebollen lever i havet, havet er fiskebollens hjem...»

- Sang om fiskeboller

Fiskeboller er en type matrett. Det er boller med litt torsk i midten. Også kalt "forræder-boller", fordi de ofte brukes til å lure folk som tror det er gode, varme hveteboller. Fiskeboller lever i havet.

Historie[rediger]

Det sies at en gammel teletubby i Bolivia var den som fant opp forræder-bollene. Han skulle fri til en regnbue pingvin ved navn Tom Lise (Ikke forveksle med Tommelise!), og i den tiden var det vanlig å fri med fisk og ikke ring. Så han putta fisken inni bolla og ga bolla til Tom Lise. Men ånei - Tom Lise spiste bolla i stedet! Og hun gikk fra teletubbyen og åpnet "Tåm Lise's fishkebåle-bakkeri". Dette ble etterhvert en stor suksess. Den Bolivianske Teletubbien likte ikke dette og ville ha sin del av kaka (i dette tilfellet foræder-boller) og saksøkte Tom Lise for å ha stjålet hans ide. Teletubbien tapte i retten og ble veldig forbannet på Tom Lise og resten av verden. Han gikk inn på nærmeste supermarked og kjøpte den største kanonen han kunne finne der. Så satte han den opp på utsiden av Tom Lises iglo (hun var tross alt en regnbue pingvin), fylte kanonen med en stor mengde foræder-boller som hadde gått ut på dato og var slimete, grønne og luktet helt vanvittig ekkelt og fyrte løs. Kanonen virket over all forventning og Tom Lise druknet i sin egen stinkende fiskegørr. Teletubbien reiste tilbake til Bolivia og jobbet deretter som leiemorder for den Bolivianske mafiaen og de danset pingvin dansen helt til de giftet seg og spiste forræder-boller!

Oppskrift[rediger]

Det er veldig viktig at oppskriften holdes hemmelig, derfor blir den aldri lagt ut på nett. Så her kommer den: Boller og fisk


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.